”Miksi ei vaateteollisuus painata talvivaatteisiin enemmän heijastavia logoja ynnä muita? Ei olisi ongelmaa näkyvyyden kanssa liikenteessä” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Miksi ei vaateteollisuus painata talvivaatteisiin enemmän heijastavia logoja ynnä muita? Ei olisi ongelmaa näkyvyyden kanssa liikenteessä”

Tekstareissa pohditaan tällä kertaa muun muassa vaateteollisuuden mahdollisuuksia ratkaista heijastimen käyttöön liittyviä ongelmia.

6.12.2019 21:06

TV-mainoksessa kysyttiin, mitä on viihde? Vastauksena se on hauskaa, viihdyttävä ja niin edelleen. Olen samaa mieltä, ongelma on vaan siinä, ettei sitä näe missään. Suomen tv:n niin sanottu viihde on typerää, itsensä toistavaa, johon täytyy laittaa tekonaurua että luulisimme siinä kohtaa olleen jotain hauskaa, mutta kun ei naurata, ei niin yhtään. Kaiken huipuksi samat jaksot pitää näyttää 4-5 kertaa viikossa. TV on roskalava

Antti Rinteellä 80 erityisavustajaa, vammaisella 1 erityisavustaja. Antti ei pärjää, mutta vammainen ihminen pärjää.

Porissa on kolme paikkaa joissa saa asiallista ja hyvää palvelua: kirjasto(t), kierrätyskeskus ja verotoimisto. Kiitos ja hyvän joulun toivotus näiden henkilökunnalle.

Millai voi jäädä "epähuomiossa" vuokraamatta asuntoja? Mikä taho on tästäkin vastuussa? Ei varmaan mikään, kun on Porista kyse.

Miksi hoivakodeissa henkilökunta käy jatkuvasti tupakilla, vaikka laitokset ovat savuttomia?

Miksi ei vaateteollisuus painata talvivaatteisiin enemmän heijastavia logoja ynnä muita? Nykyään täysin mahdollista. Ei olisi ongelmaa näkyvyyden kanssa liikenteessä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: