Kassalla pyydetään maksamaan kortilla, mutta miten maksat kun tili on tyhjä? – mieli on maassa ja kassatäti kiukkuinen, kun maksat jostain pummatulla 20 euron setelillä - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kassalla pyydetään maksamaan kortilla, mutta miten maksat kun tili on tyhjä? – mieli on maassa ja kassatäti kiukkuinen, kun maksat jostain pummatulla 20 euron setelillä

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla muistutetaan, että kaikilla ei ole tilillä rahaa, että voisi maksaa pankkikortilla ostoksensa kaupassa.­

3.5. 20:00

Hei isännät ja emännät, ottaisitteko jättämäni tuotteet pois maasta, koska itse en siihen pysty. Ulkoiluttaisitteko myös vain paikoissa, joissa se on sallittua. Näistä tekemättömistä asioista saan minä kiukut päälleni, joille itse en voi mitään ja kiukut kuuluvat emännille ja isännille. Lisäksi vielä pyyntö, älkää heitelkö roskia luontoon. T: Ihmisen paras ystävä

Kas kun vesilaitos ei peri, ainakaan vielä, erillistä vedensiirtomaksua. Toisin kuin sähkölaitos.

Ollaan onnellisia, maailmassa on rauha, ei ole sotia. Kaikki yhdessä selviämme koronasta.

Suomessa on paras kouluopetus maailmassa, sen todisti Michael Moore dokumentissaan Where to invade next. Mikä meni pieleen, kun kouluruokailu ei toimi nykyään? Nuoruudessani sodan jälkeen toimi kiitettävästi, vaikka nyt ollaan rikkaampia? Onko päättäjät sekoittaneet puurot ja vellit politiikan suohon?

Kauhakuormaaja kaivinkoneella korjaa dyynien vahingot Yyterissä helposti parissa päivässä. 300 vuoden kuluttua meri on 20 kilometrin päässä ja paikka on metsää. Siinähän suojelette.

32000 henkilöä on hakenut TE keskuksen kautta tiloille töihin. Eivät kelpaa, koska tuottajat ovat tottuneet käyttämään itäeurooppalaista halpatyövoimaa 5-7 euro per tunti. Löytyisikö fiksu kansanedustaja, joka ajaisi tämän alipalkkauksen kriminalisoinnin lakiin? Tilanne on sama kuin rakennusalalla, koska sanktioita ei ole. Valtio menettää joka vuosi miljoonia veroeuroja.

Ennen koronaa joka tuutista paasattiin, että suuret ikäluokat kuluttavat eläkkeet ja vievät jopa nuoremmilta työpaikat. Katastrofi oli joka tapauksessa edessä ja aiheuttajana me elämää vähän kauemmin nähneet. Väkisinkin tuli mieleen, että meistä olisi pitänyt päästä pikimmiten eroon. Sitten tuli korona ja sitten nämä samaiset ikäluokat piti teljetä koteihinsa, etteivät saa koronatartuntaa. Onko meistä kuitenkin vielä yhteiskunnallista hyötyä?

Olen samaa mieltä lupapiste fi:n toimimattomuudesta ja kankeudesta. Moni rakennushanke jää toteuttamatta ja rakennustarvikkeet kaupan hyllylle ja varsinkin nyt, kun paikallista yrittäjyyttä pitäisi tukea. Lupa-asiat pitäisi hoitua jouhevasti ja tavara liikkua.

Pori-Haapamäki rata on osittain vielä ajokunnossa, Niinisalo-Parkano välillä junat liikkuvat, ei rataa tarvitse alkaa alusta tekemään. Suuret penkat on valmiiksi tehty, vaatii vain peruskorjausta. Ei tarvitse umpimetsään aukkoa tehdä ja maita ostaa.

Kassalla pyydetään maksamaan kortilla, mutta kun se kortti on tyhjä. Olet saanut juuri pummattua jostain 20 euroa, että saat jotain ostettua. Mieli on maassa ja kassatäti on kiukkuinen, kun annat rahaa. Ei siitä kyllä fiilikset parane. No ymmärrän heitäkin. Joskus ehkä muillakin on tili tyhjä.

Ruotsissa tuetaan niitä yrityksiä, jotka pyrkivät välttämään lomautuksia (SK 28.4.). Suomessa hallitus kielsi lailla 4.4. runsaan kymmenentuhannen majoitus- ja ravitsemusalan yrityksen toiminnan, joten niissä on mahdotonta noudattaa Ruotsin politiikkaa.

Itseäni roskaiset tienvieret kiusaa. Erityisesti muovit ja metallit olen kerännyt ja vienyt lähimpään julkiseen roskikseen. Tarkoitukseen on olemassa keräilijä, jonka avulla roskat voi kerätä muovipussiin käsin koskematta. Hanskat on hyvä silti pitää kädessä. Kiitos kaikille, jotka haluavat vapaaehtoisesti pitää yllä ympäristömme viihtyvyyttä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?