Autokaupan sääntöä ”myydään siinä kunnossa kun auto myyntihetkellä on” pitäisi soveltaa myös talon myynnissä – nyt ei taloa uskalla myydä, jos lakeja ei muuteta - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Autokaupan sääntöä ”myydään siinä kunnossa kun auto myyntihetkellä on” pitäisi soveltaa myös talon myynnissä – nyt ei taloa uskalla myydä, jos lakeja ei muuteta

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Talokauppoihin pitäisi soveltaa autokaupan sääntöjä, toivotaan tekstaripalstalla.

9.5.2020 21:16

Jotenkin ei mene meikäläisen tajuntaan se, että Suomessa on samaan aikaan työttömiä ja kova työvoimapula kausityöläisistä.

Olemme itse luoneet viruksille valtavan tehokkaan levittäytymistavan, massiivisen lentoturismin. Tehosteena halpalennot. Nyt maailmanlaajuinen ongelma on tämän toiminnan nopea pelastaminen. Näin viisas on ihmiskunta.

Mahtaako olla niin, että potilaita kyllä riittäisi, mutta sairaala peruu kiireettömiä hoitoja tai siirtää niitä tulevaisuuteen. Jätetäänkö potilaat odottamaan, moniko selviää koronasta ja hoidetaan vasta sitten?

Harmittaa viattomien metsän eläinten puolesta, kun kaikki ihmiset tuppaavat nyt korona-aikana metsiin häiritsemään niiden kevätpuuhia.

Tuntuu käsittämättömältä, miten vimmaisesti eräät vanhemmat, jopa opettajat yllyttävät jättämään lapset kotiin lastenoikeudet kieltäen. Koululaisilla näyttäisi olevan innokkuutta palata heille perustuslain takaamaan kouluopetukseen, samalla pääsisivät vihdoin tapaamaan opettajaa ja kavereitaan. Kaikille olisi taattu lämmin ateria, joillekuille päivän ainoa. Terveyden ammattilaisetkin kannattavat tartuntariskien ollessa minimaaliset.

Koulun avaamisen myötä ollaan huolissaan koronan leviämisestä. Opettajia huolettaa heidän työmääränsä erityisjärjestelyjen myötä sekä altistus koronalle. Muistutuksena, että päiväkodit ovat olleet koko ajan auki ja myös päiväkodeissa joudutaan toimimaan erikoisjärjestelyjen kanssa kontaktien minimoimiseksi. Päiväkodissa lapset otetaan syliin, pyyhitään heidän nenät ja kyyneleet, samoin kuten aina ennenkin.

Miksi te lasten vanhemmat olette tehneet lapsia, jos lasten kanssa oleminen on niin rankkaa, että isovanhempien pitää hoitaa lapset teidän puolesta? Eikös se ole laatuaikaa, kun saa olla yhdessä koko perhe ilman kiirettä?

Ovatko Sinfoniettan joukot täydellä palkalla koko korona-ajan?

Paras kevät aikoihin: Tiukkapipot eivät valita tekstaripalstoilla koirankakkaläjistä, eivätkä kissojen kaivuusta kukkapenkeissä. T: Mies Kauttualta

Täällä kyseltiin joidenkin ministereiden ruotsinkielen taidon perään. Ehkä katsoimme eri ohjelmakanavia, sillä Ohisalo puhuu suomenkieliseksi todella hyvää ruotsia ja Kulmunin osaaminen on vähintäänkin ok. Sitä vastoin pääministeri Marin ei ikävä kyllä ole juurikaan ruotsin kieltä käyttänyt. Kerran muistan kuulleeni, eikä siinä suurempaa vikaa ollut.

Rastikarhujen omatoimiset maanantairastit ovat hyvä keino kuntoilla, tutustua Porin alueen metsiin ja seurata luonnon puhkeamista. Kävellen, katsellen ja nuuhkienkin löytää upeita paikkoja. Voi valita itselle sopivan radan. Tutki maastoa kartan avulla. Kiitos Rastikarhuille. T: Karanteenilainen

Autokaupoissa on selvät säännöt, myydään siinä kunnossa kun auto myyntihetkellä on, jos ostaja hyväksyy sen.Tätä pitäisi soveltaa myös talon myynnissä, muuten niistä tulee ongelmia. Varsinkin jos kaupat on tehty lainarahalla ja lyhennyksiä on vaikea toteuttaa, käännytään myyjän puoleen. Nyt ei taloa uskalla myydä, jos lakeja ei muuteta.

Pyöräilijät ja kävelijät, yhdessä liikkuessanne älkää kohdatko muita rinnakkain, tällöin vastaantulijan on mahdotonta säilyttää turvaväli.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut