Tämän talven turhake Etelä- ja Länsi-Suomessa ovat olleet aurauskepit – ei ole ollut käyttöä - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Tämän talven turhake Etelä- ja Länsi-Suomessa ovat olleet aurauskepit – ei ole ollut käyttöä

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Aurauskeppi on talven turhake, todetaan tekstaripalstalla,

23.2.2020 20:00

On se kumma, vaikka Kirjurissakin oikein ilmaiseksi tarjotaan koirankakkapussit, niin joitain koiranulkoiluttajia ei vaan kiinnosta jätösten kerääminen. Mieluummin luikitaan puun takana piilossa ja toivotaan, etteivät muut huomaa, etten vaivaudu koirani kasoja noukkimaan. T: Collie

Tämän talven turhake Etelä- ja Länsi-Suomessa ovat aurauskepit.

Logged in -sarja herättää kysymyksen, pitääkö yhteiskunnan mahdollistaa toimeton elämä? Sopiiko yhteiskunnan toimettomuus tahallisen toimettomille?

Ei ihme, että susia tulee, kun tuotantoeläimet ovat pihalla yötä päivää, kesät talvet. Sudet ovat eläimiä. Ette kyllä taida tietää, mitä eläin tarkoittaa, kun kohtelette tuotantoeläimiänne huonommin kuin traktorianne.

Nyt on sopiva aika pyytää entisen kansanedustajan radiohaastattelu. Häneltä kysyttiin junaliikenteestä Tampere-Pori, niin hän mainitsi, että me käytämme lentokonetta.

Luokkaretkikäytäntöjen vaihtelevuus Porin kaupungin kouluissa on melkoista. Joistakin kouluista on lupa tehdä luokkaretkiä minne tahansa, mutta esimerkiksi Kaarisillan yhtenäiskoulussa on kielto tehdä luokkaretkiä Satakunnan ulkopuolelle vedoten siihen, ettei luokkaretkiin saa kotoa pyytää rahaa. Olen samaa mieltä perustelusta perheiden ekonomisten erojen vuoksi, mutta en ymmärrä, ettei luokille anneta mahdollisuutta varainkeruun kautta rahoittaa luokkaretkeä omaa maakuntaa pidemmälle.

Vai on oikein tutkimus tehty, että osa veronmaksajista olisi halukkaita veronkorotuksiin hoitajien palkankorotustalkoissa. Ehdotan, että halukkaat saavat ilmoittautua ja maksaa korotuksen.

Keskenmenoja pitäisi ehdottomasti tutkia aikaisemmin. Epätietoisuus ja itsensä syyttely vie paljon voimia. Keskenmenoon tulisi myös kuulua lääkärin jälkitarkastus mahdollisten tulehdusten välttämiseksi. Lisäksi Suomessa pitäisi päästä julkisella puolella alkuraskauden ultraan. On typerää, että ensimmäinen ultra on vasta raskausviikolla 13, jossa voi sitten selvitä, että kuukausitolkulla raskaus on ollutkin "vain" tuulimuna tai kohdunulkoinen.

Tikkutehtaan sivua meni ennen maantie jokirantaan, jossa oli matonpesupaikka, tien loppupää on vielä olemassa. Sinne olisi hyvä tehdä se uimapaikka, siellä on tilaa parkkipaikalle, eikä olisi savuallergisten ihmisten asuntoja ihan vieressä, T: Veljeni Matias

Vuosia sitten inssiajossa oppilas käytti kiertoliittymästä poistuessaan vilkkua, josta inssi antoi moitteita. Perustelin käyttöä, johon inssi vastasi, että antaa kolista vaan. Näin kehotettiin aggressiiviseen porilaiseen liikennekulttuuriin. Täällä kohteliaisuus ja varovaisuus ovat sairautta. T: Jaakko

Maailma on epäoikeudenmukainen. Vanhukset pakotetaan olemaan kotonaan vailla turvaa, kun oikea paikka olisi vanhainkoti. Nehän todettiin käyttökelvottomiksi huoneiden liian pienien neliöiden ja vessojen puuttumisien takia, vaikka vanhus on elämänsä lopussa monesti sängyssä hoidettava. Näin nämä terveet vanhat rakennukset jäivät tyhjilleen.

Kykeneekö tuulivoimala elinaikanaan kuittaamaan ne hiilidioksidipäästöt, jotka syntyvät kun voimalaa rakennetaan ja valetaan perustukset. Tähän saa mielellään vastata. T: Epätietoinen

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut