”Porissahan on kaikki edellytykset menestykseen: satama, raiteet, lentoyhteydet, edulliset asunnot, työvoimaa, teollisuustontteja, eli kaikkea on – Eikun rinta rottingille ja kohti menestystä” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Porissahan on kaikki edellytykset menestykseen: satama, raiteet, lentoyhteydet, edulliset asunnot, työvoimaa, teollisuustontteja, eli kaikkea on – Eikun rinta rottingille ja kohti menestystä”

Tekstareissa pohditaan muun muassa Porin heikkoa mainetta yritysjohtajien keskuudessa. Arkistokuva

14.12.2019 19:00

Pankit ovat jättäneet kertomatta lähimaksukorttien vaaroista. Ei tarvita kuin taskussa oleva kortinlukija ja lähietäisyydessä kassajonossa sinun kortiltasi on kadonnut 50 euroa.

Arvoisat Porin asioista päättäjät aina kaupunginjohtajaa myöten. Koska yritysjohtajilla on erheellinen mielikuva Porista, ehdotan, että palkataan huipputyyppejä markkinoimaan Poria heille. Täällähän on kaikki edellytykset menestykseen: satama, raiteet, lentoyhteydet, edulliset asunnot, työvoimaa, teollisuustontteja, eli kaikkea on. Eikun rinta rottingille ja kohti menestystä.

Hämmästelen teiden kuntoa. Esimerkiksi Ruosniementie on halveksuttavasti paikkailtu ja Tuulikylän Mattilantiellä montut rikkoo autot. On ihmisille turvaton monttujen ja irtokivien ansiosta. Kunnan veronmaksajat eivät ole missään arvossa. Kiinteistöveron maksajina kyllä.

Dido, Gwen Stefani ja Erja Lyytinen. Jazzilla hyvä lineup tähän mennessä.

Ei valoja pyörissä, ei edes heijastinta Enäjärven koululaisilla aamuisin. Vanhemmat miksi?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: