Puhtaita, vähän pölyisiä autoja pesetetään autopesuloissa – riittävätkö meidän vedet ikuisesti? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Puhtaita, vähän pölyisiä autoja pesetetään autopesuloissa – riittävätkö meidän vedet ikuisesti?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

27.7.2020 21:41

Kun törkeä ylinopeus videoidaan ja jaetaan someen, sekö muka ei ole tarkoituksellista lain uhmaamista? Lisäksi se on somekansan haastamista kisaan, yllytystä. Erikoista arvon KKO.

Helppo konsti avata vihannes- ja hedelmäpussit: ota rullalta pussi ja vedä sangoista eri suuntiin, se aukeaa.

Puhtaita, vähän pölyisiä autoja pesetetään autopesuloissa. Riittävätkö meidän vedet ikuisesti?

Sanna Marin, tehdään pikku testi. Lähetät minulle omista rahoistasi 6,6 euroa. Minä lähetän sinulle omistani 3,2 euroa. Katsotko onnistuneesi?

Hyvä ja asiallinen haastattelu lääkäri Tellervo Seppälästä (SK 26.7.) Itsekin ylipainoisena tiedän riskit ja toivon, että asiasta lääkärissä puhuttaisiin. Ajattelen, että ylipainon syy on henkinen, kuten tunteisiin syöminen. Siihen apukeinoja on vähän tarjolla. Terveellisen syömisen faktat ovat varmasti suurella osalla tiedossa, toteutus on se ongelmakohta. Näitä kirjoituksia lisää, kiitos.

Tellervo Seppälä, tekisitkö jotain sen eteen, että Porin perusturvan alueella kaikki tietyn painoindeksin, esimerkiksi yli 28 ylittävät pääsevät painonhallintaryhmiin ja ravitsemusterapeutin vastaanotolle. Minä en päässyt kumpaankaan. T: Obeesi eläkeläinen -36

Diabeteshoitajilla olisi keinot ylipainoon vaikuttamiseen, jos vain olisi mahdollisuus. Palkka ja työasiat kuntoon! T: Viraltaan suistunut diabeteshoitaja

Sinä joka ihmettelit kaupan jäätelöpaketin ja jäätelökioskin tötterön hintaeroa. Jäätelökauppiaalla on myös paljon kuluja, kuten työntekijän palkkakulut, jäätelökioskin pitokulut, verot ja voittoakin pitäisi tulla. Kerron, vaikken jäätelökauppias olekaan.

Sunnuntain lehdessä tekstanneelle tiedoksi: Oli kyllä tosi rentouttava tuo etäkoulujakso, mutta eihän me opet muutenkaan mitään tehdä. Syljeskellään oppilaiden kanssa kilpaa kattoon ja kova palkka juoksee. Harmi ettet itse älynnyt kouluttautua tähän laiskurin pestiin. Ja kiitos sisäilmavinkistä, haenkin heti elokuussa saikkua muutaman poskiontelohuuhtelun kautta. Piikit nenässä se vasta rentouttaakin. Kannattaa kokeilla.

Torivessan siivottomuudesta on huomautettu torivalvojalle tuloksetta. Joka arkiaamu pitäisi tarkistaa vessan tilat. Virattomuus ei saa jatkua.

Kiitos Markku Tanttinen, että tuot esille näitä Porin ikävämpiäkin asioita. Palveluliikelaitos ei näköjään hoida hommiaan.

Mainio artikkeli Annika Kangasmaalta (SK 27.7.) Surullista miten lääkärit eivät edelleenkään tajua mitään ferritiinistä ja sen puutteesta, saati hyvistä arvoista. Tai sitten heitä ei kiinnosta. Onneksi itse sain yksityiseltä edes apua.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: