Urheilutalon edessä oleva tienreunus ei ole pysäköintialuetta – väärä pysäköinti aiheuttaa jatkuvasti lapsille vaaratilanteita harjoituksista tullessa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Urheilutalon edessä oleva tienreunus ei ole pysäköintialuetta – väärä pysäköinti aiheuttaa jatkuvasti lapsille vaaratilanteita harjoituksista tullessa

Tekstaripalstalla kritisoidaan Porin urheilutalon parkkeeraussysteemiä.

23.1.2020 21:00

Viimeisin susien aiheuttama kuolema sattui noin 10 vuotta sitten Kiukaisissa. Silloin susien takaa-ajama hirvi syöksyi henkilöauton päälle ja autoa ajanut nuori neitonen kuoli. Susien ja karhujen suuri lisääminen ympäri maata kuuluu siihen maaseudun alasajopolitiikkaan, millä maaseutua autioitetaan. Suomessa ei susia ja karhuja tarvita. Jos joku niitä haluaa välttämättä katsoa, eläintarhat ovat sitä varten.

Kalevi A. E. Koski puhuu ihmisten tappamisesta ja puolustaa sutta. Kannattaisi tutustua ensin suden lajityypilliseen käyttäytymiseen, eikä puhua asian vierestä.

Kansanliike voisi keväällä astua paattiin ja ajella Kokemäenjoen suistossa, Baablinginlahdella ja Enskerin, Munakarin vesillä. Samalla voisi ihmetellä, miksi vesi on ruskeampaa suiston alueella kuin avomeren äärellä. T: Jorma Lastunen

Olen vilpittömän kateellinen ihmisille, joiden elämän suurin murhe ja ongelma ovat portaat Isomäen metsässä.

Sinä, joka veit ruokakassini Prismasta, menit varmaan nukkumaan pikkuinen vatsasi pullollaan. Oliko tyynylläsi puhdas omatunto? Minulla on omatunto puhdas, vatsa tyhjä ja vartijalla numeroni ja sinun kuvasi.

Kansanedustaja Marttiselle tiedoksi, että yksilön on jo nyt pakko säästää osa tuloistaan "sosiaaliturvatilille" vanhuuden ja työttömyyden varalle. Niitä kutsutaan työttömyysturvamaksuksi ja työeläkemaksuksi.

Urheilutalon edessä oleva tienreunusta ei ole pysäköintialuetta. Tämän runsas ja jatkuva laiminlyönti arki-iltaisin aiheuttaa pikkulapsille vaaratilanteita harjoituksista tullessa varsinkin pimeällä, koska he tulevat pysäköityjen autojen välistä varsinaiselle parkkipaikalle. Valtiolla on tässä tienaamisen paikka.

Kynttelikkö tai tähti ikkunalla on jouluvalo, ledinauha pihapuussa on talvivalo. Joulu meni (SK 23.1.), mutta talvi jatkuu.

On ilo ajaa uudesta Söörmarkun eritasoristeyksestä, liikenne soljuu esteistä joka suuntaan. T: Jo vuodesta 1961 Vaasantietä ajanut pappa

Imetysvastaiset isovanhemmat? Kyläilemään tullessaan omivat pienen vauvamme syliinsä, luovuttavat vasta lähtiessään. Vaikka vauvalla on selkeästi nälkä, ei anneta vauvaa, vaan lykätään tuttia suuhun. Ahdistaa kyläilyt.

Ei ranskalaista hävittäjää meille. Kun sillä lähdetään tositoimiin, niin taatusti syttyy joku moottorin varoitusvalo kojelaudassa. Kun pilotti sitten yläilmoissa tutkii ohjekirjaa, niin siellä käsketään sammuttamaan moottori välittömästi tai ajamaan hitaasti lähimpään valtuutettuun huoltoon. Ei sellaisella kuulkaas isänmaata puolusteta.

Hyvä Päivi Räsänen. On äänekäs ja suuri joukko kansalaisia, jotka eivät ole takanasi.

Nuorissako on tulevaisuus? Tutkimuksen mukaan 18–30 vuotiaista suomalaisista 37 prosenttia pitää rahan tarjoamista viranomaisille jossain tilanteessa hyväksyttävänä.

Hiekoitussepeli ei riko pyörän renkaita, kun pumppaatte niihin kunnolla ilmaa. Renkaan kyljessä on painesuositus, yleensä noin 4–5 baria. Ostakaa jalkapumppu, jaksatte paremmin pumpata ja siitä näkee renkaan ilmanpaineen.

Yli 100 000 takuueläkeläiselle luvattiin 100 euroa kuukaudessa käteen. Totuus on, ettei tullut.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos