”Koskahan nämä uusavuttomat ihmiset oppivat laittamaan kotteronsa takavalot päälle? Joka aamu näkyy useita "pimeitä" liikenteessä” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Koskahan nämä uusavuttomat ihmiset oppivat laittamaan kotteronsa takavalot päälle? Joka aamu näkyy useita "pimeitä" liikenteessä”

Tekstareissa puututaan tällä kertaa muun muassa autoilijoiden valoihin.

8.12.2019 19:00

Mielikuvat ovat ruoan mainostuksessa tärkeitä. Jos myydään possua tai takuu mureaa lihaa, peli on meikäläisen kannalta jo menetetty!

Antti Rinne takaisin, saataisiin edes hinu vappusatasesta.

Kepu on kuin kameleontti, vaihtaa väriä tarpeen mukaan. Sitten ihmetellään, miksi kannatus laskee.

Kai te ymmärrätte, ettei Antti Rinteen erossa ollut syy luottamuksessa, vaan keskusta on niin katkera, kun demarit ei polkenut työläisiä. Pelastivat sen sijaan 700 postilaista palkka-alelta, joka oli edellisellä Sipilän hallituksella koko ajan päällimmäisenä kaikkine kikyineen ja pakkolakeineen. Työttömien kimpussa myös koko ajan. Oikeisto kyllä lupaa paljon, mutta kun pääsevät valtaan niin kansaa vain kurjistetaan.

Eihän kukaan vapaaehtoisesti jätä hyväpalkkaista virkaa. Kinataan viimeiseen asti, kuka on oikeassa, kuka väärässä vai kuka oikein väärässä.

Olisi kullanarvoista, jos hoitajien palkkaetuja ynnä muita asioita ajaisivat myös sellaiset toimitsijat kuin Postin työntekijöillä. Olisi historiallinen saavutus, kymmenien vuosien hankauksesta hoitajamääriin sekä työn vaatimiin palkankorotuksiin.

Hienoa historian havinaa muistojen kuppiloista Porilaine-liitteessä 4.12. Oliko 1980-luku kuppiloiden ja discojen kulta-aikaa, vai olinko silloin vaan siinä iässä? Ex-Diskolisko

Kuka on määrännyt, että Radio Suomen kanavalla pitää soittaa englanninkielistä musiikkia pääsääntöisesti? Muuttakoon hän Amerikkaan.

Mitenkä tämä verotus on korjattu eläkeläisten ja palkan saajien suhteen, kun menee 10 prosenttia enemmän ja Petteri Orpo puhui, että on vain pieni ero verossa.

Koskahan nämä uusavuttomat ihmiset oppivat laittamaan kotteronsa takavalot päälle? Joka aamu näkyy useita "pimeitä" liikenteessä.

Kävelykadun vesikallistukset ovat samaa insinööritaitoa kuin Latokartanontie-Metsolantie kulmassa. Insinöörijärjen mukaan vesi varmaan virtaa ylämäkeen. Tarkkailija

Miksi Luvialla kalankasvattajat saavat luvan laskea saaristoomme 30 tonnia fosforia ja typpeä, kun muille lupa on 0 tonnia. Tätä "lähiruokaa" ei minulle. Vanha Erkki

Vein kummilapsen tarhaan. Lapset leikkivät pihalla "kuka pelkää Telian miestä". Yksi huusi "onks sulla liittymäasiat kondiksessa" ja toiset leikkijät huusivat "on mulla" ja yrittivät juosta ohi.

Sinä tai te, jotka varastitte Toejoella Peräkadulla kaasugrillin, toivomme että meni tarpeeseen! Ilman grilliä jääneet

Tänä päivänä ihmiset eivät osaa etsiä kuin negatiivisia asioita, neuvoa, vaikkei tietäisi asiasta mitään, valittaa kun se vaan nyt on helpompaa kuin kehua. Istutaan kuin korppilauma odottamassa uhria auringon polttamalla hiekkasafarilla.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos