”Mistäs nyt Poriin löydettäisiin mitat täyttävä jäähalli ja lätkäjoukkue, kun Isomäessä mielenkiinto näyttää kohdistuvan ihan muihin juttuihin?” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Mistäs nyt Poriin löydettäisiin mitat täyttävä jäähalli ja lätkäjoukkue, kun Isomäessä mielenkiinto näyttää kohdistuvan ihan muihin juttuihin?”

Tekstareissa muun muassa Isomäki-areenan käyttö herättää tuntemuksia.

3.12.2019 22:09 | Päivitetty 3.12.2019 22:11

Enpä jaksa uskoa, että Timo Aroa Porin pormestarius kiinnostaa.

Meni sitten joulumieli, kun oli pakko lukea sen sikaparan kohtalosta.

Olemme äänestäneet ilmeisesti tappelupukareita ja taitamattomia talousihmisiä meitä edustamaan eduskuntaan? Ei myöskään valtataistelu kuulu sinne. Tämä alkaa tuntua teatterilta, jossa on huonot näyttelijät.

Kuka valehteli postin jupakassa ? Kaikkihan tiedämme, etteivät Paatero ja Rinne antaisi lupaa palkkojen alentamiseen.

No nyt on mennyt politiikastakin uskottavuus, kun poliitikotkin vaativat toisiltaan totuuden puhumista.

Voisiko ay-liike viedä keskustan nyt käräjille laittomasta irtisanomisesta? Senhän voisi hoitaa vaikka jotenkin kertamaksulla.

Mistäs nyt Poriin löydettäisiin mitat täyttävä jäähalli ja lätkäjoukkue, kun Isomäessä mielenkiinto näyttää kohdistuvan ihan muihin juttuihin? Ässien toimistolla mennään viihde ja bisnes edellä - urheilu on enää välttämätön paha.

Taannoin joku moitti Porin kierrätyskeskusta. Olen nyt noin viiden kuukauden ajan käynyt siellä, vienyt monenlaista tavaraa. Palvelu on ollut todella hyvää, on neuvottu, opastettu ja aina valmiina palvelemaan. Melkein voisi sanoa, että harvassa liikkeessä saa näin hyvää palvelua. Olen todella kiitollinen jokaiselle työntekijälle. Kiitos!

Porin metsän veteraanipolku ja 7km reitti ala-arvoisessa kunnossa ja täysin hoitamatta. Ketkähän tästä ovat vastuussa? Lenkkipolkujen perkaus- ja korjaustöihin nyt Porin kaupungin duunarit ja mukaan vaikka parikymmentä työtöntä avuksi!

Päivystyksessä työskennellyt tupakalta haiseva hoitaja voi olla ollut niin mukava, että on ollut käyttämässä tupakoivan asiakkaan ulkona tupakalla.

Ihan oikeestiko? Kaupungilla on varaa laittaa 200 000 poliittisesti valittujen päättäjien palkkioihin, mutta omaishoitajille ei rahaa riitä?

Ihmisoikeusliiton pääsihteeri sanoo Seura-lehdessä "Onko kenties syytä turvata vanhojen ihmisten oikeudet samalla tavalla kuin lasten oikeudet." Niin onko?

Ottaa oikeen sydämestä ku kattelee taas kerran linnanjuhlien sapuskavalikoimaa. On mitä ihmeellisempiä sapuskoita, mitä tavallisella kansalaisella ei ole varaa ostaa. Herrat kyllä kestitään, ja tuhansia suomalaisia käy ruokajonossa. Velkaa otetaan taas lisää ja työläisten palkkoja lasketaan tai jäädytetään. Mut omat palkat nykyinen hallitus nosti ensityökseen.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: