Kiitos Porin kaupungille ihanasta vesiparatiisista – uimahalli on melkein taivas kaikkine palveluineen - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kiitos Porin kaupungille ihanasta vesiparatiisista – uimahalli on melkein taivas kaikkine palveluineen

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla toivotaan omia uintivuoroja maahanmuuttajanaisille.

1.2.2020 20:00

Kiitos Porin kaupungille ihanasta vesiparatiisista! Uimahalli on melkein taivas kaikkine palveluineen. Hyvä että ajateltiin isosti ja rakennettiin tällainen kokonaisuus.

Eturauhassyöpään kuolee 900 miestä vuodessa, rintasyöpään lähes 6000 naista vuosittain. Eturauhassyövälle on oma tutkimuskeskuksensa Tampereella ja 200 tutkijaa siellä työskentelemässä. Rintasyöpätutkimuskeskusta ei taida olla olemassakaan.

Riku Katajisto, selkeä vanhustenhoitoa koskeva kirjoitus (SK 30.1.). Lähetä se jokaisen kansanedustajan ja ministerin sähköpostiin. T: Eeva

Paljon kiitoksia sinulle Antti Rinne lupaamastasi vappusatasesta. Nyt vaan eläkkeeni nousi 24 euroa kuukaudessa ja myös verot nousi. Nyt saan nettona käteen 10 euroa vähemmän kuin viime vuonna. Mitenkä nyt on ostovoimani parantunut, kuka kertoo?

Suomessa on suuri joukko työttömiä ja paljon avoimia työpaikkoja. Erikoinen yhtälö. Päättäjät olette luoneet niin kattavan tukiverkoston, että esimerkiksi matalapalkkaisilla aloilla kun ottaa huomioon työssä käymisen aiheuttamat kulut, on ymmärrettävää, että työnteko ei ole kannattavaa. Tätä ongelmaa ei koulutuksella ratkaista.

Hoitajan virhe saattaa tappaa potilaan. Bussikuskin virhe voi viedä kymmeniä matkustajia ja merenkulkijan satoja. T: Pinomäen saapas

Mikä kaupunki? Arkkitehtuuri kopioitu osittain DDR:stä. Vanhat dieselveturit kiskovat venäläisiä hiilivaunuja satamaan, missä lasti laivataan Aasiaan poltettavaksi. Teiden kunto on kuin Neuvostoliitossa aikoinaan. Puistot ja viheralueet jätetään luonnontilaan "luonnon moninaisuuden" tähden. Monet kaupungin omistamat kiinteistöt ovat alennustilassa huonon ylläpidon takia. Alhainen syntyvyys, nuoriso muuttaa pois. Nepotismi on käytössä kaupungin virkoja täytettäessä. Tärkeät päätökset salataan kaupunkilaisilta ja tiedotusvälineiltä. Se on tietenkin Pori, Itä-Euroopan helmi.

Kävelin eräänä aamuna Porin keskustassa vähän jälkeen kello 8. Näin 12 pyöräilijää, joista vain yhdellä oli pyörässään valot Poliisit, puuttukaa tilanteeseen.

Eikö EU:n pitänyt valvoa standardien käyttöönottoa? Yllätys, kun sähköauton latauspistokkeita on monta mallia, se hankaloittaa latausta. Ei siellä näköjään kuluttajaa arvosteta, vaikka se juuri on tärkeää meille kansalaisille ja on teidän työtänne. Pitänee erota moisesta, jos ei kuluttajaa kuunnella.

Kyllä kelpaa körötellä uudessa Söörmarkun risteyksessä. Kellahdentien risteyskin vaatisi ehdottomasti kunnon kääntymiskaistat. Toisella puolella oleva Söörmarkun liittymä pitäisi sulkea, kun siinä kun ei ole minkäänlaisia levennyksiä.

Pieni yksityinen hoitolaitos, joka ei kuulu mihinkään ketjuun, on turvallinen paikka vanhuksillemme. Omaiseni asuu tällaisessa paikassa, käyn siellä usein ja näen miten henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen sekä hoitajat että pomot. Voittoa ei pääse varmaan syntymään, koska Porin perusturva ei anna asukkaita tehostettuun palveluasumiseen milloin mihinkin vedoten. Sen omat paikat ovat kai etusijalla, vaikka ne eivät täyttäisi kyseisiä vaatimuksia. Sydämellään hoiva-alalla työskenteleviä on erityisen paljon pienissä laitoksissa.

Mistä valtio aikoo repiä tupakkaverot sitten kun Suomi on savuton?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut