Tekstarit: Autoilija, älä opeta pyöräilijää! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Hei sinä autoilija, joka väistät pyöräilijää, joka tulee kolmion takaa: Sinun ei tarvitse sen jälkeen pysähtyä opettamaan sitä pyöräilijää, että hänellä on kolmio – Lakkaa moralisoimasta ja paina kaasua

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa puututaan muun muassa sähkölaskun yllättävään kasvuun ja liikennekäyttäytymiseen riimittelyä unohtamatta. Kuvituskuva. Kuva ei liity otsikon kuvaamaan tilanteeseen.

4.7.2020 20:33

Porin Energia yhdisti taloushallinto- ja laskutuspalveluita muutaman muun sähköyhtiön kanssa ja tämän seurauksena kuukausimaksu yli kolminkertaistui. 2,50 eurosta siirryttiin 7,80 euroon. Mitä ihmettä?

Hei sinä autoilija, joka väistät pyöräilijää, joka tulee kolmion takaa. Sinun ei tarvitse sen jälkeen pysähtyä opettamaan sitä pyöräilijää, että hänellä on kolmio. Useimmat pyöräilijät tietävät sen, mutta tietenkin tulevat yli, kun tietä annetaan. Lakkaa moralisoimasta ja paina kaasua, jos siltä tuntuu. Sekä pyöräilevä että autoileva muija, joka uskoo yhteispeliin

Vallalla kaamee toimintamalli, Koivulantien alussa ralli. Rekatkin täällä kiitää, vaikka laki sen kieltää. Pönttökamera jos saatais, valtion kassaan eurot kilahtais. Tai jos poliisi vierailis, suojatie turvallinen olis.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: