Hienoa, että Yyteriä kehitetään, mutta kenen vastuulla on Yyterin leirintäalue? – Likainen, kulahtanut törkyinen alue, siivottomat wc-tilat sekä homevaurioiset kopperot yöpymiseen - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Hienoa, että Yyteriä kehitetään, mutta kenen vastuulla on Yyterin leirintäalue? – Likainen, kulahtanut törkyinen alue, siivottomat wc-tilat sekä homevaurioiset kopperot yöpymiseen

Kuva vuodelta 2014.

1.8.2020 20:00

Hienoa, että Yyteriä kehitetään, mutta kenen vastuulla on Yyterin leirintäalue? Likainen, kulahtanut törkyinen alue, siivottomat wc-tilat sekä homevaurioiset kopperot yöpymiseen. Lapsiperheille? Yyterin häpeäpilkku. Jos on kaupungin vuokralainen, pitäisi kiireesti sanoa irti ja ottaa vastuullinen yrittäjä vetovastuuseen. Kaupunki kunnostamaan paikat.

Torivessoista on nyt kirjoitettu paljon ja olen tullut siihen tulokseen, että niille pitäisi nimittää oma suojelija. Ehdotukseni, että pestaisimme tuohon tehtävään kuningas Kustaan.

Ulkoilu ja liikunta on tosi terveellistä. Siksi Puistotoimen pitäisi Porissa järjestellä penkkejä ja roska-astioita ympäri Poria, kilometrikaupalla ei ole kumpiakaan, vaikka tarvetta olisi. Ei siisteydessä saa olla säästökohteita.

Voisiko mitenkään olla mahdollista, että haravan näköiset poimurit kiellettäisiin tykkänään. Mustikanvarpu ei kestä moista repimästä, vaan irtoaa kokonaan ja kestää kauan ennen kuin kyseinen alue on taas toipunut. Luontoa kunnioittaen Maija Vuorio

Sähkön laskutuksessa ei ole mitään tolkkua. Kuukauden sähkölaskuni loppusumma on 25,92 euroa, siitä sähkönkulutus on 2,83 euroa. Perusmaksu, siirtomaksu ja Oomin palkkio ovat loput, eli 90 prosenttia laskun loppusummasta on muuta kuin käyttämääni sähköä. Tämä on tolkutonta. Porissa sähkölaskuni samalla kulutuksella on 30 prosenttia enemmän kuin Helsingissä. Eikö Porissa voi ostaa mistään sähköä järkevämpään hintaan, että olisi myös mahdollisuus vaikuttaa laskun loppusummaan omalla kulutuksella? Nyt kulutus on vain murto-osa loppusummasta.

Nyt kyllä täytyy kehua Länsi-Porin lääkärivastaanottoa. Kun aamulla soitin pojalleni aikaa, odotus ennen vastaamista oli vain noin kolme minuuttia. Lääkäriajan sain samalle päivälle. Lääkäri Santtu Järvinen oli todella asiallinen ja ammattinsa osaava, kiitos hänelle. Rtg-kuviin päästiin heti ja sielläkin henkilökunta ystävällistä, kiitos myös heille. Kaikkiaan palvelu pelasi loistavasti.

Metsä- ja maatalousyritykset joutuvat maksamaan yksityisteiden tiemaksut, mutta marjayritykset eivät, vaikka marjayritysten poimijat ajavat tiellä enemmän kuin tienosakkaat vuodessa. Eli osa marjayritysten liikevoitosta tulee tieosakkaiden taskusta. Ilman teitä ei marjamaiden viereen pääse autolla, ja tiettömien taipaleiden takana marjat jäävät noukkimatta. Autolla ajaminen ei kuulu jokamiehenoikeuksiin.

On vähintäänkin omituista, että lukuisat maat ovat niin USA:n ohjausnarussa, Suomi aina ensimmäisenä. Ne ilman muuta osallistuvat kaikkiin USA:n keksimiin pakotteisiin?

Tulkaa kiltit poliisisedät/-tädit joskus tänne Kullaan keskustaan Harjulantielle mittaamaan nopeuksia. Varsinkin aamulla kello 6–8 välillä. Ja perjantai-iltapäivällä ja illalla tääl on meno kuin villissä lännessä, vaikka rajoitus 50 tai 40. Kauhee kaahaaminen päällä. Ennen kuin tulee ruumiita. Kauhulla katseleva

Valvooko liikkuva poliisi nopeuksia ikinä Ulvilan kirkolla? Alueella neljänkympin rajoitus, mutta henkilöautot ja jopa maansiirtoautot ajavat tässä välillä lähes tuplasti sallittua nopeutta.

Tie välillä Ahlainen ja Merikarvian raja on kuin lenkkipolku. Tien pinta paranee heti Merikarvian puolella. Kenen vastuulla on Ahlaisten puoli: valtion vai Porin?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut