Mökille koronaa pakoon lähteviä kritisoidaan – asia ei ole mustavalkoinen - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Mökille koronaa pakoon lähteviä kritisoidaan – asia ei ole mustavalkoinen

7.4.2020 21:27

Missä Taavi- ja Niittäjänsilta viipyvät? Ainoa harrastus poikkeusoloissa on ulkoilu ja lenkkeily, joten puitteet pitäisi olla kunnossa. Jarmo

Taavi-siltaa, Niittäjänsiltaa ja venelaitureita odotellaan jo. Miksi ne tuodaan vasta touko–kesäkuulla?

Kiitos Sinulle, joka viet Tekunkorven lenkkipolulle tehtäviä, niitä on kiva toteuttaa sekä lasten että aikuisten.

Mitenkäs tuan Katinkurun polun kanssa on? Kuljetaan ristiin rastiin ja vastakkain. Porukkaa on enemmän ku Mannerheimintiellä.

Ei Suomessa mitään ulkonaliikkumiskieltoa ole. Itse ulkoilen metsän helmassa joka päivä. Olen 74-vuotias.

Olin vaimoni kanssa aamukävelyllä Filpuntiellä ja saimme kerrostalon parvekkeelta aamuterveiset ja pyynnön, saako teille laulaa. Tosi upea esitys. Tulimme hyvälle tuulelle koko päiväksi. Kiitos.

Kiitos hienoista liikuntavideoista SK:n livesivulla. Tekisikö joku myös Laviksesta liikuntavideon samaan paikkaan?

Ylös, ulos ja lenkille. Nyt kaikki pois neljän seinän sisältä ja ulos puuhailemaan. Vanhat ja nuoret, pienet ja suuret, haravat, harjat ja roskapussit mukaan ja lähiympäristöä siistimään. Saat itsellesi ja muille hyvän mielen!

Porin perusturvan on turha soitella kaikille yli 70-vuotiaille. Suurin osa on meistä täysin järjissään, eikä saa edes lääkärinaikoja juuri koskaan. 65–68-vuotiaaksi ollaan töissä, ei se järki parissa vuodessa häivy mihinkään. Keskittykää asiallisiin töihin ja unohtakaa turhat soittelut.

Suomi on poikkeustilassa ja viranomaiset eivät kerro taksikuskille, vedoten yksityisyydensuojaan, että heidän maksamalla matkustajalla on koronavirus (SK 5.4.). Saakohan taksikuski jatkaa ajoja saatuaan tartunnan vetoamalla yksityisyydensuojaan?

Missä harja-autot ovat? Luulisi olevan nyt porukkaa siivoamaan kunnolla myös Länsi-Porinkin kadut, risteykset, bussipysäkit.

Mökille koronaa pakoon lähteviä kritisoidaan. Asia ei ole mustavalkoinen. Tulimme mökille. Täällä ei näe ketään eikä tapaa ketään. Samasta kaupasta haemme ostokset kuin kotona kaupungissa. Jos sairastumme, sama on sairaalakin. Mökille on kolme varttia kotoa, emme pysähdy missään, emmekä käytä mökkikunnan palveluita. Olemme paremmassa eristyksessä kuin kotona. Silti vastuuttomia?

Kaikki hyvin toistaiseksi. Nyt on löytynyt suomalaisille uusi syyllistämisen kohde: mökkiläiset. Tähän asti olen luullut, että korona tuli Suomeen matkailijoiden mukana ei mökkiläisten, mutta joillakin siitä näyttää olevan toinen tieto. Sakkolappua odotellessa.

Eerik Heijari (SK 5.4.) arvostelee kärjekkäästi pääministeriä ja hallitusta koronakriisin hoidosta. 84 prosenttia näkee pääministeri Sanna Marinin hoitaneen kriisitilannetta hyvin. Ota Eerik ne mustat lasit pois, että alat näkemään.

Euroopan päättäjät ovat toimineet koronaepidemian suhteen aivan yhtä surkeasti kuin he toimivat vuoden 2015 pakolaiskriisissä. Maat päästävät kaikki tulijat ilman valvottua karanteenia. Vielä tänä päivänä Suomi päästää maahan kotiutuslennolla 2 000 kansalaistaan ja oireettomille antaa lapun käteen, miten kotikaranteenissa tulee toimia. Tämän ulkoministeri Pekka Haavisto sanoi 7.4.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?