Tekstarit: Mikä on Satakunnan matkailumarkkinoinnin taso - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Mikä on Satakunnan matkailumarkkinoinnin taso – Moniko tietää avatusta lentoreitistä?

Yyterissä riitti matkailijoita etenkin kesäkuussa. ­

7.7.2020 20:54

Sama ongelma on Harjavallassa kuin Porissakin: ryyppyporukka usein torin laitamilla. Jotkut vanhukset vähän pelkäävät ja siksi joutuvat kiertämään pidemmän kautta kauppaan. Voisiko asiaan mitenkään puuttua?

Visit Porista kerrottiin kaikkien paukkujen menevän tänä kesänä kotimaan matkailumarkkinointiin. Hesarin etusivulla ei ole Satakuntaa, Yyteriä, Vanhaa Raumaa tahi juuri avattua lentoyhteyttä muiden maakuntien matkailumainosten joukossa näkynyt. Harva taitaa pääkaupunkiseudulla tietää eksoottisesta lentoyhteydestä Poriin.

Miksi kokoomus ja perussuomalaiset vastustavat alipalkkauksen kriminalisointia? Eikö rehellisesti ansaittu raha kiinnosta? Entä EK ja Suomen Yrittäjät? Ettekö aja suomalaisten rehellisten yrittäjien asiaa? Nyt miljoonat veroeurot valuvat epärehellisille toimijoille.

Olisiko parempi soittaa kaupungin katujen kunnossapitoon, Ojantien puuttuvasta viemärin kannesta, kuin kirjoitella siitä tänne?

Mitä ihmettä tekee linja-autot parkissa pohjoiskauppatorilla? Ovat vieneet torilta ainakin 15 parkkipaikkaa ja niiden oma laituri huutaa tyhjyyttään, en ymmärrä! Piti vaan perunoita ostaa mutta tyssäsi parkkiongelmaan. Kuka tämän keksi?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistuista tekstiviesteistä yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?