Elämän poikkeuksellisuus on tuonut "omat kotikuntosalit" kerrostaloasuntoihin – upeeta, että kansalaiset ovat innostuneet kuntoilemaan, mutta huomioikaa äänet, töminät ja jytinät, mitä saatte aikaan - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Elämän poikkeuksellisuus on tuonut "omat kotikuntosalit" kerrostaloasuntoihin – upeeta, että kansalaiset ovat innostuneet kuntoilemaan, mutta huomioikaa äänet, töminät ja jytinät, mitä saatte aikaan

23.4. 20:20

Olipa kiva lukea yritystuen saajia, kun kaikkiin ei vaikuta korona mitenkään ja osan liiketoimintaa se jopa edistää. Noh, hyvä veli -verkosto toimii.

Nyt ovat koronalla ratsastajat liikkeellä, ei tullut minkäänlaisia tukia 1990-luvun lamassa, jollei itse pyristellyt eteenpäin. Päinvastoin, vasara paukkui meikäläisenkin kohdalla ja ylös on noustu kovalla työllä ja sinnikkyydellä. Vältän asiointia kaikissa koronatukifirmoissa. Yrittäjä

Onko oikein, että yksinyrittäjä ei saa 2 000 euron tukea, vaikka asiat on hoidettu. Samalla toinen, vaikka ei työllistä kuin yhden, saa 100 000 euroa. Onko suhde oikein?

Kyllä ihmiset ovat sitten kateellisia. Tämä Palsamäkien solvaaminen on niin tyhmää. Pitäähän heidän saada palkka ainakin kolmelle, eikä se autokaan ilman kulje. Ja olihan heillä näitä apulaisiakin.

Samaa mieltä kanssasi (SK 19.4.), nuorten kokoontumisrajoituksista lipsumisesta. Ei tosiaan ole ymmärrettävää. Porin pääsiäistapaus oli omaa luokkaansa. Näin uutisoitiin valtakunnallisesti, eikä ymmärrystä herunut. Hävettää, että aikuisten taholta täällä selitellään, puolustellaan ja niin kovin ymmärretään, kun muualla koitetaan noudattaa rajoituksia ja tajutaan vakava tilanne, nuorisokin. Porissa isoin vika on aikuisissa.

Perusturvasta soitettiin kysymys, ovatko teidän kauppa-asiat kunnossa? Vastaus: on. Vastaus: kiitos, ja puhelin kiinni. 80- ja 84-vuotiaat

Olen ihmetellyt, mikseivät kirjastot voi olla auki tällaisena aikana, marketit ja kaupat ovat auki. Kirjasto voisi olla rajoitetusti auki, lukusali voisi olla kiinni. Vain palautus ja lainaus sallittua, niin ei tulisi liikaa väkeä yhtä aikaa. Ovella voisi olla joku tarkkailemassa, ettei väkeä ole liikaa.

Kirjastot voisi avata, koska sieltä voisi hakea kirjat etukäteistilauksella, kuten ruokaa ravintolasta. Alle 10 hlöä kerrallaan sisälle.

Suuret kiitokset SK:lle livetreeneistä. Ehdottomasti yksi korona-ajan parhaista teoista. Moni on voinut jatkaa omaa harrastustaan kotonaan. Kiitoksen ansaitsee myös nopea reagointi lähetysten aloittamisessa.

Elämän poikkeuksellisuus on tuonut "omat kotikuntosalit" kerrostaloasuntoihin. On upeeta, että kansalaiset ovat innostuneet kuntoilemaan. Toivon kuitenkin, että huomioitte äänet, töminät ja jytinät, mitä saatte aikaan. Äänet kantautuvat naapuriasuntoihin, hiljaisemminkin voi kuntoilla.

Kuntopolut ja -portaat ovat avoinna, mikä on hyvä juttu, mutta mitä järkeä on sulkea urheilukentät? Kyllä sinne 400 metrin radalle tai 6 000 neliön kentälle mahtuisi pienryhmiä. Ai niin, järjen käyttö ei ole sallittua Porissa.

Läskipyörät pois luontopoluilta, rauha rikkoutuu.

Mikä on tämän hetken ajatus Porissa, milloin syksyllä (elokuussa) aloittavat pienet ekaluokkalaiset menevät tutustumaan tuleviin kouluihinsa?

Vai että kouluun vielä toukokuussa? Meidän mussukat eivät ole lähdössä, jos niin päätön ratkaisu aiotaan tehdä.

Antakaa jo toimittajat ja muu mediaväki meidän opettajien tehdä työmme rauhassa. Kyllä me sen parhaan kykymme mukaan yritämme hoitaa. Se on muutenkin tarpeeksi "kivaa" ilman, että mediasta joutuu jatkuvasti seuraamaan uutisointia etäopetuksesta ja -opiskelusta. Ope

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?