”Ihaillaan nyt päivisin kuulaan sinistä taivasta ja öisin kirkkaita tähtiä, kun lentoliikenne on vielä tauolla” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Ihaillaan nyt päivisin kuulaan sinistä taivasta ja öisin kirkkaita tähtiä, kun lentoliikenne on vielä tauolla”

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Päivän tekstareissa kiinnitetään huomiota muun muassa taivaan väreihin ja tähtiin.­

21.4. 20:31

Ymmärrän, että marjatiloilla on kova tarve työvoimalle mutta kylmä tosiasia on, että nimenomaan Venäjältä ja Ukrainasta tuleva työvoima on tällä hetkellä käsittämättömän suuri riski puutteellisen testauksen vuoksi. Mieluummin maksan marjoistani kalliimmalla kilohinnalla kuin ihmisten terveydellä. Eiköhän tähän joku ratkaisu löydetä!

Yksin sä ihminen oot, kaiken keskellä yksin. Ei näe lapsia, ei lastenlapsia. Mummi

Ihaillaan nyt päivisin kuulaan sinistä taivasta ja öisin kirkkaita tähtiä, kun lentoliikenne on vielä tauolla. Sääkin loksahti maaliskuussa normaaliksi. Ihmiskunnan suurin haaste ei ole koronavirusepidemia, vaan toiminta sen jälkeen.

Nyt tuli kansalaisopistolta varsinainen ajatus! Tasokkaita kuoroja tarvitaan, aivan kuten muitakin pidemmälle harrastaneiden ryhmiä. Kansalaisopistoon tullaan kehittämään taitoja. Taidot eivät kehity, jos joka syksy joutuu aloittamaan uudestaan alkeista, jotta ryhmä olisi "matalan kynnyksen kaikille avoin ryhmä". Järjetöntä tasapäistämistä.

Mikko Elo vertaa kirjoituksessaan virheellisesti henkilö-ja tavaraliikennettä keskenään (SK 21.4.) Molemmat ovat tärkeitä, mutta kumpi tuo rahaa enemmän Porin talousalueelle?

Noormarkussa vanhemmat voisivat muistuttaa millä tahansa moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajavaa nuorisoaan, että leikkipuistoissa ei ajella. Myös Kankaan koulun kentät alkavat olla melkoista perunapeltoa mopojen ja autojen jäljiltä.

Noormarkussa oli sähkökaapin alla paalun juurella kasa käytettyjä sulakkeita. Tällainenko käytäntö sähkömiehillä on nykyään? Toivottavasti kokoavat ne roskiin jatkossa! Yks ojanpientareita siivonnut

Täällä on puhuttu paljon turvaväleistä kaupan kassoilla. Kassahenkilökunta ei kuulemma asiaan voi puuttua. Höpö höpö. Tiedän kaupan, jossa nämä asiat ovat kunnossa ja se on Kokemäen K-Market. Siellä kassa ei lyö koneeseen yhtäkään tavaraa ennenkuin edellinen asiakas on pakannut ja poistunut. Jos jonoa kertyy, kohta ilmestyy toinen kassa. Tässä tilanteessa kukaan ei purnaa jos hieman joutuu jonottamaan. Terkkuja Kokemäelle

Mikä Porin kaupungin koneistossa mättää, kun kaupungin viroista käy kova kato muualle Suomeen? Voisko joku selvittää. Nyt lähtee museopomo Turkuun, vaikka museoita ollaan yhdistämässä Porissa ja täälläkin olisi tarve. Miksi, Porin kaupunki?

Mitä ihmeitä ehdittäisiin kouluissa tehdä avaamalla ne kahdeksi viikoksi aikana, jona lukukausi muutenkin on hulabaloota? Sinä aikana tuskin oppimista tuetaan. Ei edes alkuopetuksessa. Jos kyse olisi kuukaudesta, tilanne olisi jo vähän toinen.

Bensan hinta on laskenut paljon. Porissa hinta ei ole paljon muuttunut ja on kalleimmasta päästä koko maassa. Eikö täällä ole kilpailua vai mistä mahtaa johtua.

Tämä korona-aika on kehitellyt ärsyttäviä verbaalisia ilmaisuja, kuten tulla iholle ja sukeltaa. Iholle voi tulla akne, kesakko, ihottuma tai rupi, mutta ei ihminen. Hän tulee liian lähelle tai liki. Sukeltaminen on heittäytymistä tai painumista veteen upoksiin. Mutta nykyisin kaikki, mikä taantuu, alenee, menee huonompaan suuntaan, se sukeltaa. No, nyt on tietysti aikaa kiinnittää kaikenlaisiin juttuihin huomiota. Mutta toisaalta: miksi emme vaalisi tätä armasta äidinkieltämme. Käytetään oikeita sanoja oikeissa paikoissa.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?