Kiitos Porin kaupungille Yyterin kehityksestä! – Hieno pulkkamäki, grillauspaikka henkilökuntineen ja muutenkin rannalla olevat lasten leikkivälineet - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kiitos Porin kaupungille Yyterin kehityksestä! – Hieno pulkkamäki, grillauspaikka henkilökuntineen ja muutenkin rannalla olevat lasten leikkivälineet

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Yyterin pulkkamäki kerää tektareissa tällä kertaa kiitosta! Kuvassa Tommi Nylund grillauspaikan äärellä.

2.3.2020 20:24

Petteri Ramstedtin kirjoitus (SK 1.3) vanhustyöstä. Lämmin kiitos hyvästä, asiallisesta ja totuudenmukaisesta kirjoituksesta. Mikä parasta, tämä on nuoren opiskelijan kirjoitus, antaa toivoa vanhustyölle ja positiivista ajattelua ikääntymiselle. Toivotaan, että näin ajattelevia nuoria on tulevaisuudessa paljon enemmän, näin saisimme kokea vanhuuden hyvänä ja olomme turvallisena!

Kiitos Petteri Ramstedt! Olipa upea kannanotto vanhustyön tärkeydestä. Toivon esimerkkisi kannustavan alalle aikovia nuoria. Raili

Uskomatonta! Yli kymmenen vuotta kului Kiurulta ja kumppaneilta (SK 2.3.) aikaa, että ministeri sai esitellä vanhuspalveluiden hoitajamitoituksen. Maali on vieläkin kaukana. Sitä paitsi hoitajien saatavuudesta, rahoituksesta ja hoivan valvonnasta käytännön arjessa ei sanota sanaakaan.

Kiitos Tiina Katriina Tikkanen, kun annoit kasvosi näin vakavalle ja koskettavalle asialle. Kaikkea hyvää Sinulle jatkossa!

Kiitos Porin kaupungille Yyterin kehityksestä. Hieno pulkkamäki, grillauspaikka henkilökuntineen ja muutenkin rannalla olevat lasten leikkivälineet. Todella nautittava ulkoilupaikka, käyttäkää paikkakuntalaiset hyväksenne, niin kehitys jatkuu. Pappa ja mummu lapsienlapsineen

Mikä ihmeen hyökkäys yksin asuvia lapsettomia henkilöitä kohtaan nyt on alkamassa, kun ehdotellaan sinkku- ja vanhanpiian tai -pojan veroa käyttöön otettavaksi? Yksin asuvat maksaa muutenkin suhteessa enemmän kaikesta eikä yksin asuminen muutenkaan ole aina oma valinta.

Urheilukeskuksen alikulku ja 8-tien ylitys jalan. Olen monesti juossut yli 8-tien Raumalta päin tulevalta bussipysäkiltä. Turhautuneena olen myös yrittänyt käyttää alikulkua, mutta kun alikulkutunnelin jälkeen puuttuu kokonaan kevyen liikenteen ramppi ylös oikealle jyrkkään rinteeseen ja Länsi-Prisman ohi kulkevalle pyörätielle.

Pori-seuran julkaisu Junneliuksen palatsista Porin kaupungintaloksi (tekstit Sirkka-Liisa Hakala ja Aarne Seppälä, kuvat Pentti Pere) on kattava tietopaketti kaupungintalon arkkitehtuurista, sisustuksesta ja historiasta.

Koirien ulkoiluttajat, nyt pelisilmää, ei aina voi vaatia lisää ja lisää. Emme ole maailmannapa. Kerätään yhdessä rahat roskiksiin lenkkipoluille, meitä on niin paljon, että pieni summa jokaiselta riittää. Näin se tänäpäivänä tulee toteuttaa. Kaupunki tulisi varmasti vähän vastaan, kun lahjoituksena olisi hankittu suuri osa arvosta.

Kiitos Anne Nikka (SK 1.3) Alakerta-kirjoituksesta. Toivottavasti uimahallin kovaääniset arvostelijat lukevat juttusi. Ikävää, että hienon uimahallimme mölisijät poistavat liikuntaa haluavat uimarit. SK:n Menot-palstalta löytyy ohjattuja vesijumppia erilaisille kohderyhmille. Siellä tsempataan ja kunnioitetaan kaikkia liikkeelle lähtijöitä.

Lihavuuden välttäminen ei todellakaan vaadi olemista "jatkuvan tarkkailun orjana", vaan kaikki sujuu ihan itsestään, mikäli viitsii aluksi nähdä sen verran vaivaa, että ottaa asioista selvää. Ei tarvitse mitään muuta kuin syödä hyvin ja vältellä lihomista aiheuttavia ruokia. Eli sokeri, viljatuotteet, peruna, pasta ja riisi mahdollisimman vähiin ja kaikenlaiset "kevyttuotteet" kokonaan pois. Tämä riittää, ja toimii!

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: