Tekstarit. Porissa lomautukset ja irtisanomiset äkkiä käyttöön! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Porin on jo aika ottaa käyttöön yritysmaailman keinot talouden tasapainottamiseksi – lomautukset ja irtisanomiset äkkiä käyttöön

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Kriisikunta Porilla on rahat loppu, joten lomautukset ja irtisanomiset on otettava käyttöön, tekstaripalstalla ohjeistetaan. ­

3.6.2020 19:53

Koulutyön päättymisajankohdaksi on asetuksella säädetty viikon 22 viimeinen arkipäivä. Asetus on muistaakseni vuodelta 1998. Etätyöllä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. T. Toinen eläkeläisope

Terassit Porin keskustassa olivat 1.6 täysin täynnä. Kuka on vastuussa koronan leviämisestä, terassin pitäjäkö? T: Ihmettelevä sairaanhoitaja

Hyvä kaupan asiakas. Eritoten tällaisena poikkeuksellisena aikana tarkistathan myymälän aukioloajat ennen kuin saavut ovista sisään. Monessa myymälässä on poikkeusaukioloajat. Ei tarvitse loukkaantua, jos työntekijä ilmoittaa myymälän olevan menossa kiinni. Useimmiten meidän työaika loppuu siihen, kun myymälä sulkeutuu ja haluamme kotiin perheidemme pariin. Kiitos ymmärryksestä.

Sinä, joka vertasit Porin ja Lahden kaupunkien työntekijämäärää. Huomasitko, että esimerkiksi Lahdessa sosiaali- ja terveysala on siirtynyt osaksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää 2017. Kuitenkin Lahden kaupunkikonsernissa työskentelee silti yli 10000 ihmistä.

Ei ole ihme, jos tärinä on vähentynyt, sillä hiilijunat eivät ole kolmeen kuukauteen kulkeneet. Eikö mittauksen tehneet muka tienneet sitä?

Alan kyseenalaistamaan Musan jalkapallokenttää käyttävien urheilijoiden peruskuntoa, kun autot pysäköidään kielletyille alueille, vaikka kyseisen alueen käyttäjille on tehty ihan oma parkkialueensa. Jos ei jaksa muutamaa ylimääräistä askelta ottaa urheilun eteen, niin kannattaako sitä kentälle mennä ollenkaan.

Paavo Kajander (SK 3.6.), virus hiljensi ainoastaan ja aivan oikein puoluepolitiikan kentän. Ei kuitenkaan yleisen keskustelun kenttää, sillä sen hiljensi media tai joku korkeampi ja yhteisesti sovittu voima.

Kalaholman ja Lukkarinsannan alueelle on viime aikoina muuttanut paljon uusia lapsiperheitä. Jos koulu lakkautetaan, niin tämä loppuu kuin seinään ja alue näivettyy. Pori tarvitsee perheitä ja niitä kaivataan lisää, mutta missä houkuttimet? Isot koulukeskittymät bussimatkojen takana ovat selkeä syy asua muualla kuin Porissa.

Olisiko Porin jo aika ottaa käyttöön yritysmaailman keinot talouden tasapainottamiseksi. Lomautukset ja irtisanomiset äkkiä käyttöön. Lopetetaan tyhjien linja-autojen ajattaminen. Sopeuttamistoimia olisi pitänyt tehdä jo maaliskuussa. Mahtaako kaupunginjohtajaa yhtään hävettää tämä Porin tilanne?

Kiitos SK viime päivien uutisoinnista USA:n mielenosoituksia koskien. Tilanne on hyvin surullinen ja rasismia esiintyy myös meillä Suomessa. Kyse ei ole "vain" viimeisimmät tapaukset, joissa afroamerikkalaisia on kuollut. Tätä on jatkunut jo vuosia. Rauhanomaisia mielenosoituksia on pidetty jo vuosia, mutta ovatko ne tuottaneet mitään tulosta? Mitä itse tekisimme, jos poliisi/viranomainen tappaisi kansalaisia vuodesta toiseen?

Ei kukaan näe vaivaa siitä, että istutaan pihalla naapurien kanssa. Kerrostaloissa on isot takapihat, niin eikö olisi kaikkien kannalta parempi, että asukkaat kokoontuisivat takapihalle tai keskipihalle. En ymmärrä miksi on kokoonnuttava kera koirien ja oluttölkkien kanssa juuri ulko-oven edustalle tupakoimaan. Minäkin kannustan kaikkia ulos pihalle kauniina kesäpäivinä, mutta toivon että ulko-oven edessä ei häirittäisi niitä, jotka haluavat elää ihan omaa elämäänsä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?