Tekstarit: Kiroileva ja karjuva mies katsomossa pilasi Ässä-pelin – haluan katsoa huonoakin peliä rauhassa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Tekstarit: Kiroileva ja karjuva mies katsomossa pilasi Ässä-pelin – haluan katsoa huonoakin peliä rauhassa

Tekstaripalstalla jaetaan pyyhkeitä huonosta käytöksestä jääkiekkokatsomossa.

10.2.2020 20:38

Nykyään kirjoitellaan lapsien vähäisestä syntyvyydestä, mutta kun ei uskalla enää edes lähestyä vastakkaista sukupuolta, kun jo syytetään seksuaalisesta häirinnästä. T: Sinkkumies

Ässät-HPK-ottelussa 7.2. aikuisen näköinen mies huusi pää punaisena ja kiroili. Hän haukkui joukkuetta ja yksittäisiä pelaajia. Myötähäpeän ilmeitä oli lähellä istuvilla. En ole ostanut kausikorttiani kuunnellakseni kiroilua ja karjumista, vaan saadakseni katsoa rauhassa peliä, huonoakin sellaista. Huutajan mielestä koko joukkue oli nolo. Minun mielestäni ainoa nolo siellä olit sinä huutaja ja sinun käytöksesi.

Poliisikoira Uunoa koulutetaan pennusta alkaen työntekoon. Jospa ihmisten mukuloille annettaisiin myös kotona oikea asenne, kuten koiranpennulle.

Äänestäjät ovat suurin loikkariryhmä. Voiko niihin luottaa?

Kaikki puolueet joka vaaleissa ottavat riemumielin vastaan loikkareita. Mitä nyt olen vaalimainontaa seuraillut, ei ole kenellekään äänestyskieltoa annettu.

Suomen kannattaisi ottaa mallia Britanniasta ja erota Euroopan Unionista. Tällä hetkellä ja koko ajan kasvavassa määrin joudumme nöyristelemään EU:n edessä ja noudattamaan sen käskyjä. Suomen pitäisi voida päättää omista asioistaan ilman että, kaikkeen tarvitaan hyväksyntä muualta.

Uuden panimorakennuksen kohtalo on järkyttävä esimerkki siitä, kuinka hampaaton Porin kaupungin johto on. Miten on mahdollista, että Museoviraston annetaan terrorisoida koko kaupunkia, kun sillä ei kuitenkaan ole resursseja korjata suojeltuja kohteita? Kenen etu on, että rakenteiltaan vaurioituneet rakennukset jätetään tyhjänä ja käyttämättömänä seisomaan ja rappeutumaan ajan kanssa? Panimon tapauksessa olisi kerrankin saatu rakennus todella suojeltua ja säilytettyä tuleville sukupolville.

Postin palvelu kaupoissa on virallista työtä. Kun asiakas vaatii pakettiaan pelkän puheen perusteella ilman minkäänlaista dokumenttia, kyllä silloin on asiakaskin yhtälailla pihalla. Uusi vastuu pitää ottaa vakavasti. T: Kaupanalan työntekijä

Puolet eläkeläisistä saa alle 1500 euron kuukausieläkettä. Keskimääräinen kokonaiseläke Suomessa on 1680 euroa. Tiedot ovat luettavissa eläketurvakeskuksen nettisivuilta.

Ennen Suomi ja Ruotsi saivat päättää, miten yhteistä susikantaa hoidetaan. Nykyisin siitä päättävät Brysselin EU-byrokraatit. No eipä ihme, että britit saivat touhusta tarpeekseen.

EU-tuomioistuin on päättänyt, että Suomen ja Venäjän susilla ei ole yhteyttä, koska Venäjä ei ole EU-maa. Onpa perustelu. Entä yhteys Norjan susiin? Auttaisiko passi- ja viisumivapaus itärajalla? Kuitenkin kaikki Suomessa olevat sudet ovat joko Venäjältä tulleita tai näiden jälkeläisiä.

Kiitos pääkirjoituksesta Timo Simula (SK 10.2.). Täyttä asiaa, lapsia suurempaa rikkautta ei ole. Materiaaliset puitteet eivät tarvitse olla täydelliset lapselle, tavallinen elämä ja toimeentulo riittävät.

Jo saisi riittää jouluvaloilla ja muilla valohärpäkkeillä leikkiminen tältä talvelta. Eräiden tutkimusten mukaan valosaaste stressaa ihmisiä, eläimiä ja kasvustoa. Kaikki tarvitsevat lepoa.

Vanhusten hoitoon väkeä sama määrä mitä kansanedustajilla on avustajia per edustaja.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: