Kiitoksia Porin puistotoimelle puistojen ja viheralueiden hoidosta - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kiitoksia Porin puistotoimelle puistojen ja viheralueiden hienosta hoidosta – mutta miksi liikenneympyröiden istutukset ovat hoitamatta?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Porin viheralueiden hoito on saanut tekstaripalstalla kiitosta tänä kesänä.

16.7.2020 20:42

Miksi kaupunki teettää kalliita ympyröitä ja niihin istutuksia, kun ne ovat kumminkin hoitamatta?

Kiitos kaupungin puistonhoitajille. Puinninpuistoon on tehty ihanat, leveät polut lenkkeilyä varten.

Kiitos puistotoimelle, kun useamman vuoden odotuksen jälkeen Länsi-Porin Suruttomientien molemmat reunat Klasipruukin päässä on siistitty hienosti. Nyt vielä harras toive puistotoimelle, että sama siistiminen jatkuisi Suruttomientien Leppäkorven päähän asti. 10 vuoden aikana sitä päätä ei ole koskaan siistitty. Istutukset hukkuvat rikkaruohojen sekaan.

Eikö poliisi mahda mitään Pormestarinluodon viihtyvyyttä pilaaville känniporukoille? Nämä pilaavat kaikkien viihtyvyyden sikailullaan. Ruusupuisto on heidän jäljiltään sikolätti. Vanhemmat eläkeläiset jopa pelkäät liikkua heidän lähellään.

Siinä vaiheessa, kun maataloustuottajat alkavat käyttää Suomessa suomalaisen työvoiman tuottamia maatalouskoneita, alan minäkin suosia suomalaisen maataloustuottajan tuottamaa ruokaa.

Hannu Kaalikoski kysyi (SK 16.7), keneltä ja mistä Suomi äänestetään takaisin viitaten Riikka Purran lausumaan. Äänestetään Suomi takaisin EU:lta.

Kaalikoski, eduskunta ei enää päätä kansamme asioista. Ainut oikea asia oli se, että Suomessa kansa äänestää eduskunnan. EU päättää suurimmasta osasta laeista. Suomi vain hyväksyy ja laittaa täytäntöön. EU:n kärkijohtajia ei ole kansa demokraattisesti äänestänyt.

Rasismi on väärin, mutta olisiko historia kuitenkin syytä jättää esimerkiksi patsaiden muodossa tuhoamatta? Menneisyyttä ei voi muuttaa, vaikka se olisi häpeällinen. Tulevaisuuteen voidaan jokainen osaltamme vaikuttaa. T: Historia on myös tulevien sukupolvien rikkaus

Joku valitti Prisman vessan siivouksesta (SK 2.7.). Olen pyörätuolivammaisena seurannut avustajani kanssa, että Porin tavaratalojen siistijät ainakin 15 vuoden ajan ovat hoitaneet hommansa moitteetta ja riittävän tiheään. Muutaman kerran on jouduttu tosin pesemään ensin lattia käsisuihkulla, edellinen asioija on lattialle vetensä laskenut päihtyneenä.

Kysyinpä kerran miesten vessaa siivoavalta naiselta, että onko äijät siivottomia. Vastaus oli, että näkisitpä naisten vessan. T: Äijä

Rauma, Uusikaupunki, Ulvila, Harjavalta ovat jo nyt merkittäviä porilaisten työssäkäyntipaikkoja. Nykyinen kaupunginjohtohan on laiminlyönyt tärkeimmän tehtävänsä hankkia työpaikkoja Poriin.

Hyvin kirjoitettu Harri Anttila (SK 14.7.) Ihmiskauppa näyttää olevan hiljaa hyväksyttyä tämän päivän Suomessa.

Nyt alkaa tuntua siltä, että tämän hetken koronaa ei johda kukaan. Salminen, Kumpulainen, Marin, Kiuru, Henrikson, Ohisalo antavat lausuntoja, kukin omia kannanottojaan ja mieltymyksiään.

Onko järkevää ryhtyä korona-aikana tappamaan lupiineita velkarahalla? Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.

Yli 70-vuotiaana minunkin lonkkaleikkaustani vain siirretään koronan nojalla, vaikka kaikki muut rajoitukset ovat lähes tyystin poistuneet. Lisää ja vahvempia särkylääkkeitä vain tuupattiin lääkärissä. Kohta sanoo maksakin "poks". Mikä tämä vaihtoehto on? Ei ainakaan halvempi.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut