Miksi sairaaloiden ylijäämäruokaa ei toimiteta sitä tarvitseville, vaan heitetään sioille? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Miksi sairaaloiden ylijäämäruokaa ei toimiteta sitä tarvitseville, vaan heitetään sioille?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla ihmetellään, miksi sairaalaan ylijäämäruoka annetaan mieluummin sioille kuin ruokaa tarvitseville ihmisille.

20.2.2020 21:12

Ermo kehtaa sanoa, että hoitajien lakon riski on pieni ja merkityksetön. Muiden sairaanhoitopiirien johtajat ottavat asian vakavammin. Kyllä Ermo riski on suuri ja todella merkityksellinen potilastyössä.

Olen täysin samaa mieltä Katariinan kanssa (SK 19.2.). Naisille ei pakollista varusmiespalvelusta. Kotirintamalla riittää töitä ja vastuuta, kun yksin hoitaa lapset sekä kaiken muun. T: Anneli

Voi Katariina hyvä. Siinä vaiheessa kun pääset synnyttämään, niin siinäkin asiassa mies on jo oman osuutensa tehnyt. Se siitä tasa-arvosta. Inttiin vaan.

Juhani Brander valotti vakuuttavasti mies- ja maailmankin kuvaa, niin että pitääpä opetella lukemaan (SK 19.2.). Pojat, ei ihan kaikki ole kiekosta kiinni!

Markku Tanttinen kirjoitti (SK 19.2.) vuokratonttien hinnankorotuksista, jotka nostaisivat vuokrat moninkertaisiksi. Hyvät kaupunginvaltuutetut, oletteko valvoneet kaupunkilaisten etuja? Me olemme teidät sinne sitä varten valinneet. Kyllä vuokrien korotuksissakin joku tolkku pitää olla. Järjen käyttö on sallittua yli puoluerajojen.

Ainoa toimiva ratkaisu AlHolin ongelmaan on, että lasten isät tuodaan Suomeen. Tässä voittavat kaikki. T: Antti Pekola

Riku Katajisto kirjoitti asiaa (SK 20.2.) vanhustenhoidon työntekijäpulasta.

Kiitos sosiaalityöntekijöille avustanne meille, ystäville sekä perheelle. T: Ei aina niin helppoa ollut elämä

Onko todella niin, ettei Suomen kymmenenneksi suurin kaupunki Pori pysty kolmessa päivässä hoitamaan sairausloman sijaisjärjestelyjä kuntoon niin, että kierrätyskeskuskin saataisiin auki? Maanantaista asti on olleet portit kiinni ja sama lappu luukulla.

Kotikuri, koulukuri ja armeijakuri takasin, samoin Karhu ja Lautta. T: Vuosimallia -68

Yh-asunnot on kaukana vähävaraisten asialla olosta. Ansioituneille tovereille järkätään luksuskämppiä keskustaan.

Puuvillan parkkihalli toimii nykyään kuin villissä lännessä. Autot parkkeerattu nokka tulosuuntaan päin ja miten sattuu. Viikko takaperin oli punainen katumaasturi viereisessä ruudussa väärin päin parkkeerattuna ja tehnyt lähtiessään kunnon lommon autoni takaoveen. Todisteeksi oli jättänyt maalia oveen, mutta kadonnut paikalta jättämättä yhteystietojaan. Salliiko pysäköintivalvonta tuollaisen parkkeerauksen sakoitta?

Miksi sairaaloiden ylijäämäruokaa ei toimiteta sitä tarvitseville, kuten kouluissa tehdään, vaan heitetään sika-astiaan?

Onnittelut Harjavalta, saitte hyvän kaupunginjohtajan. Tervehtiikin vastaantulijoita ja saanut hyvän koulutuksen.

Olen köyhistä köyhin, sairaista sairain, laihoista laihoin, suomalainen. Ei minua silti kukaan Afrikasta tai Lähi-idästä auta, eikä kukaan muukaan. Miksi minun surkeista surkeimman pitäisi auttaa muita?

Miksi öljyllä lämmittävän, viimeisiä vuosiaan omassa kodissaan kitkuttelevan pieneläkeläisen pitäisi ottaa tuloihinsa nähden kohtuuttoman suuri laina lämmitysjärjestelmänsä uusimiseksi vain sen tähden, että yhden kiinalaisen päästöt ovat pienemmät? (SK 16.2.) Silläkö maailma pelastuu? Mistä näitä pää ohuessa yläpilvessä kulkevia yltiöidealisteja oikein riittää?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos