Kuinkahan monet isovanhemmat ovat huokaisseet helpotuksesta, kun ei tarvitse ostaa valtavia ruokamääriä ja passata jälkikasvua? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kuinkahan monet isovanhemmat ovat huokaisseet helpotuksesta, kun ei tarvitse ostaa valtavia ruokamääriä ja passata jälkikasvua?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Korona-aika voi säästää isovanhempien kukkaroa, kun jälkikasvu ei pääse jatkuvasti syömään, tekstaripalstalla pohditaan.

10.5.2020 20:00

Yksinkertainen ohje luontoretkellä noudatettavaksi: Minkä jaksat luontoon kantaa, jaksat kantaa myös sieltä pois. Opeta tämä myös lapsillesi.

Nyt poikkeustilan aikana, kun on työvoimaa vapaana, maauimalan ja jäähallin ympäristön siivoukset, katujen pesut ja paikkaukset pitäisi kiiruusti hoitaa kuntoon.

Selittäkääpä koiranomistajat mitä järkeä on kerätä koirankakat muovipussiin ja heittä pussi sen jälkeen luontoon? T: Ihmettelijä

Kuinkahan monet isovanhemmat ovat huokaisseet helpotuksesta, kun ei tarvitse ostaa valtavia ruokamääriä ja passata jälkikasvua?

Keväältä peruuntui kaksi kylpylä- ja yksi hotellimatka Viroon. Konjakit ja viinit oli tarkoitus ostaa Tallinnasta. Nyt olen ostanut ne Alkosta ja kartuttanut Suomen kansantaloutta ja verotuloja. T: Yksi 70-vuotias

Suojavarusteita pitää saada ja käyttää, vähintään suunenämaskia, ennen kuin ihmiset uskaltavat mennä muissa kuin korona-asioissa lääkäriin, laboratorioon ja kuvantamiseen. Siellähän hoitohenkilökunta joutuu olemaan potilaaseen nähden ihan lähikontaktissa. Kauanko vielä pitää sinnitellä?

Lakatkaa valittamasta koronarajoituksista ja olkaa onnellisia, ettei olla sodassa. Saadaan olla kotona, eikä tarvitse lähteä reppu selässä karkuun vihollista ja pommeja. Pakolaisleirillä ei ole häävit oltavat. Varsinkin vanhemmat ihmiset valittavat, kun ei pääse harrastuksiin. Olkaa tyytyväisiä kotonanne, ulos voi mennä sentään. Voi tulla sekin tilanne, että olette hoivakodissa, eikä kotiin pääse enää ikinä. Nautitaan keväästä.

Mikä ihmisiä vaivaa? Hetki koronan puhkeamisen jälkeen tuntui, että ihmiset vetivät yhtä köyttä ja oltiin sovussa. Mutta nyt ollaan palattu taas samaan vanhaan ja ihminen näyttää perusluontonsa. Syyttelyä, että miksi noin ja miksei näin. Kaikki ovat mielestään oikeassa ja varsinaisia asiantuntijoita suut vaahdossa.

Kesäkuun alussa tulee voimaan uusi tieliikennelaki ja kääntymissäännöt muuttuvat. Siksi olisi tienpitäjän varsinkin taajama-alueella syytä maalata valkoiset sulkuviivat näkyviin. Nyt voi kolmekin eri suunnista tulevaa ajaa joustavasti rinnakkain uuden lain myötä. Röyhkeämpi kuski ja voimakkaampi auto voittavat.

Porin Veden siirto maksua kaipaavalle: Katsokaa sitä vesilaskua mistä oikein maksat ja kuinka paljon. Virtaa se vesi suuntaan tai toiseen, aina maksaa. Ja toiseen suuntaan siirto olisi vielä puolitoistakertaisena. Lisäksi maksat myös sadevedestä. Ainakin meillä maaperä tarvitsee kaiken sen veden, joka tulee taivaalta.

Oliko vanhassa matkakeskuksessa suojaa enemmän kuin nykyisessä rautatieasemalla? On auki aamusta iltaan samoin kuin vanha matkakeskus. Ja miten paikka voi olla huono? Sitä käyttävät ne ketkä enemmän tarvitsevat niitä. Kyllä siellä linja-autoja käy enemmän, mitä ehkä näet. Luulisin, että ehkä noin sata päivässä.

Tahkoluodon jättimäistä merituulipuistoa ei saa missään nimessä rakentaa. Nykyiset vipperät aiheuttavat jo jokapäiväisen tuulen. Jos vielä niitä lisätään, eihän tässä pysy enää peruukki päässä.

Taas nähdään miten vähän kuitenkin arvostetaan terveydenhoidossa työskenteleviä, kun seuraa palkkaneuvotteluja. Olisiko syynä naisvaltainen ala?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: