Eikö mopoikäisellä nuorisolla ole enää nykyisin kotiintuloaikoja arki-iltaisin? Yömyöhään hengataan huoltoasemilla ja pikaruokaloissa isoissa porukoissa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Eikö mopoikäisellä nuorisolla ole enää nykyisin kotiintuloaikoja arki-iltaisin? Yömyöhään hengataan huoltoasemilla ja pikaruokaloissa isoissa porukoissa

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla ihmetellään, eikä mopoikäisillä ole enää kotiintuloaikoja. Arkistokuva mopomiitistä.­

26.7.2020 20:18

Aittaluodon idylli on kadonnut, kun "pikkumetsä" hakattiin puista ja pensaista paljaaksi. Tilalle tehtiin iso aukio, josta kukaan ei tunnu tietävän, mitä siihen tulee.

Voisiko jäätelökauppias kertoa, miksi myymänne alle 100 gramman jäätelö pallo maksaa 3,30? Kaupasta saa litran paketin 0,79 eurolla.

Laittakaa veneisiin puhelinnumero ja nimenne vaikka kirjoittamalla veneen kylkeen tai sisäpuolelle. Ei tule sitten hätä, kun vene karkasi ja ajelehtii järvellä. Pelastuslaitoskin voi sitten soittaa teille.

Kotihoidossa merkittävää hoidon laatua ei pelkästään euroilla saada. Ihmettelen aina, kun Satakunnassa on niin paljon negatiivista ajattelua, sen voisi vaihtaa potilaslähtöiseen hoitotyöhön. Lääkkeiden jako on yleensä mieluisaa työtä, mutta miten on ravitsemuksesta ja hygieniasta huolehtiminen? Asenne ratkaisee paljon. Johtamiseen ja hoitotyöhön ei kuulu ylimielisyys ja empatiaa ei osteta euroilla.

Eikö mopoikäisellä nuorisolla ole enää nykyisin kotiintuloaikoja arki-iltaisin? Yömyöhään hengataan huoltoasemilla ja pikaruokaloissa isoissa porukoissa.

On se kumma, että Suomessa pidetään satojen kilometrejä valmista ratapohjaa suljettuna ja tungetaan jättirekkoja haittaamaan muuta liikennettä ja samalla puhutaan hiilijalanjäljen pienentämisestä?

Suuri kiitos teille työntekijöille, kun laitoitte Päärnäisten puistoalueen todella upeaan kuntoon. Siinä oikein silmä lepää katsellessa. T: Päärnäisten asukas

Maailmassa on 250000 rekisteröityä koronatartuntaa päivässä. Ottaen huomioon maailmanlaajuisen tilastoinnin kyvyt, todellinen määrä on varmaan kymmen- tai jopa satakertainen. Jokaisen suomalaisen, jonka on päästävä vapaaehtoisesti matkustamaan ulkomaille, on maksettava kaikki tuomansa koronaviruksen aiheuttamat kustannukset.

Kyläillessäni Ahlaisissa, olen ihmeissäni teiden kunnosta. Monttuja ja kuoppia ovat tiet täynnä, eikä minkäänlaista varoituskylttiä. Auton pohjat ja iskarit ovat kovilla, varsinkin ohikulkijoilla, jotka eivät tunne tietä. Ei tee mieli kulkea toista kertaa ja niinhän se on, että puskaradio on paras mainos moneen. Tulee Tallinnan tiet 80-luvun lopulta mieleen. Eikö kunta välitä maineestaan? Ihmettelen vaan. T: Aksa Kärnä

Iso kiitos rehelliselle ja valveutuneelle henkilölle, joka poimi pudottamani usb-muistitikun talteen Tikkulan parkkipaikalta ja palautti sen minulle. AP

Onko toista länsimaata, jossa olisi yhdellä traktorimerkillä ja yhdellä leikkuupuimurimerkillä on niin määräävä markkinaosuus kuin Suomessa? Onneksi molemmat tehdään vielä Suomessa.

EU päätti 750 miljardin elpymisrahoituksesta, jolla on tarkoitus tukea Euroopan koronaviruksen runtelemaa taloutta eli tavoitteena on elvyttävä ja työllisyyttä lisäävä vaikutus (SK 23.7.). Kuitenkin tästä rahasta menee 225 miljardia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, jota on todella vaikea yhdistää rahaston päätarkoitukseen. Suomenkin saama miljardi menee hiilineutraaliuden toteuttamiseen eli fossiilisten polttoaineiden käytön kieltämiseen.

Porilaiset on ihan hyvää väkeä. Ainoa äärimmäisen ikävä piirre joissain ihmisissä on lähes sairaalloinen tarve oman pesän likaamiseen.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?