Sakottaako poliisi puhelinta räpläävää, ilman käsiä ajavaa pyöräilijää? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Sakottaako poliisi puhelinta räpläävää, ilman käsiä ajavaa pyöräilijää?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Sakkoja ilman käsiä pyörällä ajaville puhelimen räplääjille, vaaditaan tekstaripalstalla.

8.9.2020 21:51

Hienoa toimintaa Porin Linjojen kuljettajalta, joka auttoi sairaskohtauksen saanutta henkilöä maanantaina.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Energiaa ja aitoa onnistumisen iloa pursuava kuva (SK 8.9.) magneettikalastajista antoi valoa lukijan syksyyn.

Missä Laura, siellä ongelma! Tottakai, Laura on juuri ratkaisemassa sitä ongelmaa.

Olen monesti ollut väärässäkin, mutta veikkaan Laura Huhtasaarelle politiikassa Paavo Väyrysen tyyppistä kohtaloa. T: Kaali

Porilaisilla päättäjillä on toverin työpaikka kaupungilla tärkeämpi kuin kuolevan potilaan hoito. Säästetään saattohoidossa, mutta ei vähennetä turhia palkkakuluja. Muistakaa seuraavissa vaaleissa.

On vitsi, jos puhutaan vanhuksen itsemääräämisoikeudesta, kun hän joutuu palvelutaloon. Silloin otetaan kaikki oikeudet pois. Kanikopin kokoisessa huoneessa loppuelämä, kun toiset asukkaat hyppäävät vuorotellen viemässä tavaroita. Hoitajana tiedän varmuudella, miten asiat ovat.

Tarja Pitkänen, jaan tuntosi. Mitä väliä on elämän pituudella, jos laatu heitetään romukoppaan. Ei ihminen ansaitse eristyssellielämää. Kasvovisiirin läpi näkyisi suun liikkeet, maskin läpi ei. Vanhus ei kuule 2 metrin päästä kunnolla. Ei kosketusta. Todennäköisyys saada korona Suomessa on erittäin pieni.

Todellakin tuntuu, että porilaisten päättäjien mielestä vanhukset ovat ongelmajätettä.

Poliisi ei voi tietää, mitä kaikkea kävelykadulla tapahtuu, jos ajetaan autolla katua pitkin kerran pari päivässä. Salliiko se tai kaupungin ylin johto, julkijuopottelun, tappelut, maassa makaamiset, huutamiset, örinät ja jäätelökioskin seinään virtsaamiset? Nämä vain yksinä esimerkkeinä siitä, mitä ohikulkijan pitää sietää.

Maksumiehelle tiedoksi, että aikaisempien kreikanrahojen vastuuministerinä toimi silloinen valtionvarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) ja uusien kreikkarahojen lähettäjänä Sanna Marinin (sd.) hallitus.

Sampsa Kataja voisi perustella väitteensä ''vasemmistohallitus jakaa rahaa holtittomasti'' ja ''viisaus ei asu sosialismissa''. Erittäin populistista yksinkertaistamista. Moni meistä hyvin ansaitsevista ei jaa kokoomuslaista vapaus ilman vastuuta ajatusmaailmaasi, vaan maksaa veronsa mielellään yhteiskunnan hyväksi: lapset, nuoret, infra, vanhukset. Kaikkea ei tarvitse haalia itselle viivan alapuolelle, vähemmällä pärjää. Viisaus asuu ihmisyydessä.

Onneksi SK:ssa oli (8.9) Markku Tanttisen faktoihin perustuva kirjoitus. Se tasapainotti Matti Tuomisen ja Sampsa Katajan kirjoituksia. Kun puhutaan oikein suurista rahasummista, ne saattavat mennä yli ymmärryksen. Tarkennukseksi: miljardi on tuhat miljoonaa.

Eikö Kankaanpään koulut pysty kieltämään mopoilla, mönkkäreillä ja traktorilla koheltavia nuoria? Vauhti on täysin piittaamatonta muuta liikennettä kohtaan, ja jonot takana jatkuvat, ohi ei päästetä. Varsinkin raskaan ajoneuvon kiihtyvyys ei aina riitä ohitukseen. Kun yrittää ohitusta, pakoputkesta nousee hirveä savu, kun traktorikuski yrittää survoa kaasupoljinta lattian läpi. Mielestäni tahallista ärsyttämistä.

Sakottaako poliisi puhelinta räpläävää, ilman käsiä ajavaa pyöräilijää? Näkisi vaan.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut