Olisiko liikaa vaadittu, jos liikkeet ilmoittaisivat aukioloajat etusivuillaan? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Olisiko liikaa vaadittu, jos liikkeet ilmoittaisivat aukioloajat etusivuillaan?

10.7.2020 20:00

Vai on torilla asiointi autoillen hankalaa (SK 10.7.)? Korttelin päässä torilta, Pohjoispuistosta, löytyy aina maksuttomia tai kiekollisia parkkipaikkoja. Porilaisten jatkuva "haluan oman parkkipaikan oven eteen" -valitus on käsittämättömän typerää ja itsekästä.

Parkkikiekosta, jos parkkikiekon asettaminen tuottaa vaikeuksia, mites toi autolla ajaminen luonaa?

Se Porin matkakeskuksen parkkipaikka (SK 10.7.) on radan ja kakkostien välissä. Alikulkua pitkin pääsee. Matkaa on noin 200 metriä.

Iso kiitos pyörätien kuopan peittämisestä kannella Ojantiellä. Nopeasti toimittu.

Omituinen yhtälö, ihminen hakeutuu tehtaan läheisyyteen asumaan ja rupeaa vaatimaan, että liikenne on tehtaalle lopetettava, että saa nukkua.

Meniköhän metsänhoitajalla (SK 9.7.) puurot ja vellit sekaisin? Rauman satama on Rauman kaupungin tytäryhtiö. Euroports taas operaattori, joka toimii Rauman satamassa. Mänty isot, kuusi pienet neulaset.

Kiitos rouvat mielipiteestänne vanhuspalveluista (SK 8.7.). Mummo Länsi-Porista

Valtiovarainministeriön raportissa terävä oivallus (SK 8.7.): Vanhushuoltosuhteen heikkeneminen estetään nopeammin lisääntyvällä työperäisellä maahanmuutolla kuin merkittävällä syntyvyyden kasvulla.

THL:n johtava asiantuntija Jussi Sane sanoi, että jäljittäjän työhön ei ole tiettyä vaatimusmääritelmää tai pätevyyttä (SK 8.7.). Koronan alkuvaiheessa ja vielä sen ollessa pahimmillaan mediassa kerrottiin, että jäljitystä eivät voi tehdä muut kuin lääkärit ja tietyn koulutuksen saaneet hoitajat, koska vedottiin yksityisyydensuojaan. Tämä oli syy jäljityksen surkeuteen koronan ollessa pahimmillaan. Onneksi järki voitti, vaikkakin liian myöhään.

Olisiko parempi olla lukematta tätä palstaa, jos lähes kaikki tekstarit ärsyttää?

Olisiko liikaa vaadittu, jos kauppiaat (liikkeet) ilmoittaisivat liikkeen aukioloajat etusivuillaan, eikä ainoastaan avoinna/suljettu. Esimerkiksi avoinna arkisin kello 8–20, la–su kello 9–13.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: