Tekstarit: Jäämällä huitomaan ja jakamaan ajovuoroja aiheutatte ruuhkan - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Arvoisat seniorikansalaiset: Kun pysähdyn suojatien eteen autollani, se tarkoittaa sitä, että suojatien voi ylittää ilman ylimääräisiä käden tai naaman liikkeitä – Jäämällä huitomaan ja jakamaan ajovuoroja aiheutatte ruuhkan

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa puhuttavat Yyterin rannat, liikennekäyttäytyminen, parkkipaikan varjoisan kohdan löytäminen ja kulttuurin kuluttaminen. Kuvituskuva, kuva ei liity tekstariin.

25.6.2020 19:55

Pieni pyyntö olis Mäntyluodon koirarannan käyttäjille: pitäkää talkoot ja kootkaa haisevat levät itse! Hyvää liikuntaa, ja oppii tuntemaan ihmisiä ihan eri lailla kuin ennen. Soitto kaupungille, saattavat tuoda jätesäkkejä ynnä muuta. Itsekin voi tehdä jotain oman viihtyvyyden eteen!

Yyterin rannalla voisi nyt joku kaupustelija myydä hellehattuja, uimarenkaita ynnä muuta. Varmasti olisi kysyntää!

Hoitajat tekevät töitä helteellä suojavaatteet päällä. Toivottavasti työnantajat muistavat ylimääräiset tauot, myös yksityisellä puolella.

Päivät ovat helteisiä ja sadetta ei ole tullut pitkään aikaan. Luonnossa elävät eläimet tarvitsevat juomavettä. Olisi hienoa, jos ihmiset laittaisivat ulos vesiastioita, joista eläimet voisivat käydä juomassa.

Minusta saa uskollisen vakioasiakkaan se kauppa, joka ensimmäisenä järjestää parkkipaikalleen varjoisia autopaikkoja. Tulessa.

Café Jazz oli mukava kesäkuppila. Sen pilasi ahneus - raha. Porin kaupunki voisi joskus ajatella päämäärää, eli kaupunkilaisten hyvää elämää, eikä aina vain keinoa, taloutta. Raha on palvelija, orja, ei jumala, jota palvotaan. Kirjurinluodossa ja jokirannassa olisi letunpaistajille tilausta, kuten joku jo kirjoitti. Itse haluaisin kyllä hillon ja kermavaahdon sille lätylle, jotta en suttaisi.

Kun laitatte läheisillenne onnitteluja lehteen, niin olisi kiva jos kuvien lisäksi olisi myös nimet, olisi meillä muillakin tunnistusmahdollisuus.

Kanta-astujasta valittavalle. En tuntenut pistoa missään, mutta entäs sinä? En itse edusta kyseistä ryhmää, mutta kaikenmoiset valittajat ja velvollisuuksiensa laiminlyöjät ovat tulleet erittäin tutuiksi. Hyvää kesää ja kesäpipoa löysemmälle. Yläkerran keiju

Tallinnan laiva tupaten täynnä! Kuka ei ymmärtänyt ja mitä?

Yksi syy siihen, hyvä kyselijä, miksi Annista ja Sinfoniettaa tuetaan, on niiden anti. Ne antavat ajattelemisen aihetta, sivistystä, viihdykettä, empatiakykyä, hyvyyttä, kauneutta, rakkautta, kaikkea sitä, mitä ihminen tarvitsee pahuuden, kuten esimerkiksi rasismin ja vihapuheen sijaan. Harmi, jos meitä on vain pieni joukko.

Miksi ylläpitää esimerkiksi Sinfoniettaa ja Annista, koska käyttäjiä pieni joukko. Niin, vähän sama asia vanhainkodit ja sosiaalitoimistot, eipä niitäkään kaikki tarvitse... Silti elintärkeitä käyttäjilleen kaikki!

Surullista kuulla, että vuosien jälkeenkin Porissa ei osata tehdä tyttöfutisyhteistyötä! Liekö edelleen syynä dominoivan seuran taustavaikuttajissa? Tsemppiä Musan Salamalle, joka on mielestäni tehnyt hyvää työtä ilman sen suurempaa esillä oloa!

Porin kaupungin järjestämän tuoreimman palveluverkkoa koskevan kyselyn tulokset ovat edelleen pimennossa asukkailta. Milloin kaupunki aikoo julkistaa kyselyn tilastot ja kommentit?

Arvoisat seniorikansalaiset. Kun pysähdyn suojatien eteen autollani, se tarkoittaa sitä, että suojatien voi ylittää ilman ylimääräisiä käden tai naaman liikkeitä. Jäämällä huitomaan ja jakamaan ajovuoroja aiheutatte ruuhkan. Sääntö on selvä, jalankulkija ylittää ensin suojatien, sitten auto jatkaa matkaa. Jos ette halua ylittää suojatietä auton edestä, olkaa niin ystävällisiä ja kärkkykää autotonta rakoa vähintään kymmenen metrin päässä suojatiestä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: