”Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto voisi olla samalla hyväntekeväisyysjuhla – Olisiko jo muutoksen aika?” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto voisi olla samalla hyväntekeväisyysjuhla – Olisiko jo muutoksen aika?”

5.12.2019 20:00

Ruosniemen tien tilkkutäkkiasfaltoinnin lopputulos muistuttaa enemmän kyntöpeltoa kuin alueen päätietä. Samaan aikaan on ollut varaa rakentaa ulkoiluaitaukset koirille panssariverkkoaitoineen, ojituksineen ja katoksineen metsien ja peltojen sekaan. Järkevää?

Paljon meille näytetään kuvia siitä, kun joku ottaa itsestään kuvia.

Perussuomalaisten kannatus on jo suurempi kuin demareiden ja keskustan yhteensä (Ylen gallup 5.12.) Mutta mitä tekevät demarit ja kepu? Julistavat vain omaa erinomaisuuttaan ja vakuuttavat, että mikään ei tule muuttumaan, vaan samalla linjalla jatketaan. Voiko kansaa enää pahemmin aliarvioida?

Eikö Sdp ole jo oppinut että keskusta pettää aina.

Olen saanut ikäni pientä palkkaa. Vaatteet halpakoreista. Viime vaaleissa ajattelin, etten äänestä. Ei elämäni tästä parane. Mutta äänestin. Mutta nyt en ikinä enää käytä äänioikeutta.

Sairaanhoitopiirin johto päätti sitten lopettaa kirjaston vedoten puuttuviin tiloihin ja vähäiseen käyttöön. Potilaita (200) oli haastateltu marraskuussa, luki artikkelissa. Kukahan haastatteli ja missä? Talon johtoko? Vain viisi kahdesta sadasta oli kuulemma käyttänyt sairaalakirjastoa. Unohtui kertoa, että kirjasto käy myös osastokäynneillä ja sieltä saa myös henkilökohtaista palvelua puhelimitse. Käyttö ollut kuulemma vähäistä. Kuitenkin lainausluku on 30 000 ja käyttäjiäkin isolukuinen määrä. Onkohan tässä joku ristiriita? Talvipuutarha on kuulemma arkkitehdin suunnittelema hiljentymispaikka potilaille ja omaisille. Sinne on varattu mahdollisuus lukea lehtiä, on oma kalustus ja Satalinnan vanhat veistokset. Ei vaan ole istuinpaikkoina kuin kovat penkit ja paikassa kaikuu niin, että korviin sattuu. Lämpimäksikään paikaksi sitä ei voi sanoa. Ja koska muissakaan keskussairaaloissa ei ole kirjastoa, niin miksipä sellaista olisi sitten Satasairaalassa, ei kai sovi uuteen brändiin. Meille kirjaston käyttäjille tämä oli hyvin surullinen uutinen. Iso ikävä jää aina niin hyvää palvelua ja parasta kirjastonhoitajaa! Sairaanhoitopiirin johdolle valtava kasa risuja huonoimmasta mahdollisesta päätöksestä.

Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto voisi olla samalla hyväntekeväisyysjuhla. Juhlassa kerätyt rahat käytettäisiin vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Olisiko jo muutoksen aika?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: