Kolme vuotta sitten alkanut parin kuukauden mittainen seikkailu Tinderissä tiivistyy ensi viikolla ihaniin kesähäihin – onnikin potkii treffisovellusten kanssa, ainakin välillä - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kolme vuotta sitten alkanut parin kuukauden mittainen seikkailu Tinderissä tiivistyy ensi viikolla ihaniin kesähäihin – onnikin potkii treffisovellusten kanssa, ainakin välillä

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa seikkaillaan muun muassa rakkauden maailmassa, aistitaan Mäntyluodon koirarannan tuoksuja ja pohditaan huippukokkien koulutusta.

22.6.2020 19:22 | Päivitetty 22.6.2020 19:27

Pieni pyyntö olis Porin kaupunkille: Mäntyluodon hienon koirarannan levät kun saisi pois rannasta haisemasta niin paikka olisi ihan ykkönen! Muita vastaavia kun ei Porissa ole eikä lähelläkään. Kiitos!

Sitä vaan olen pohtinut, että mistä oppilaitoksesta näitä Huippukokkeja mahtaa valmistua?

Kolme vuotta sitten alkanut parin kuukauden mittainen seikkailu Tinderissä tiivistyy ensi viikolla ihaniin kesähäihin. Tosi rakkaus löytyi toisilta treffeiltä. Eli onnikin potkii treffisovellusten kanssa, ainakin välillä.

Sinä, joka haluat muurinpohjalettuja hillolla ja kermavaahdolla Kirjurinluotoon, kenelle viestisi on suunnattu? Kenen sinne mielestäsi pitäisi tällainen palvelu perustaa? Pitäisikö joku yrittäjä sinne ihan pakottaa/määrätä? Jos tällainen toiminta on kannattavaa ja elättää yrittäjän ja hänen henkilökuntansa, niin varmasti sellainen alkaa. Miksi et perusta yritystä itse, niin näet mitä se on?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: