Vapaana juoksevat koirat pelottavat lenkkeilijöitä Kahaluodossa – tarvitseeko aina sattua vahinko ennen kuin asioihin puututaan? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Vapaana juoksevat koirat pelottavat lenkkeilijöitä Kahaluodossa – tarvitseeko aina sattua vahinko ennen kuin asioihin puututaan?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Ulkoilu tulee todennäköisesti olemaan sallittua jatkossakin.­

2.5.2020 19:00

Yyterin dyynejä suojellaan suojelemisen ilosta. Se miksi ihmiset eivät noudata kieltoja, johtuu siitä, että siellä ei näytä olevan mitään suojelemisen arvoista. Jos suojeleminen on välttämätöntä, voisiko rannalle laittaa edes pari kylttiä muistuttamaan kulkijoita?

Mitä mahtaa tarkoittaa drive in ja take away? Onko Suomen kielen sanat loppuneet? Omituinen kansa, kun häpeää ja hävittää omaa kieltään?

Maksavatko marjaviljelijät ulkomaalaisten lennätykset ja kahden viikon karanteenikustannukset? EI vaan me.

On ihana lukea kiitoksia tällä palstalla. Muuten me omaan napaan katsojat vaan valitetaan ja kerrotaan epäkohdista. Voimia kaikille, saat tai sitten et mitään tukia.

On merkillistä, että koiranomistajat eivät osaa pitää koiriaan kiinni Kahaluodossa. Kuvitellaan, kun ollaan hieman syrjemmässä, niin koira saa olla vapaana. Varsinkin iso musta koira on pelotellut ihmisiä pitkin kylää. Jos omistajat eivät valvo koiriaan, niin kenen puoleen voi kääntyä, ettei lenkillä ollessa tarvitse pelätä? Tarvitseeko aina sattua vahinko ennen kuin asioihin puututaan? T: Pelokas lenkkeilijä

Ihmetyttää, että tohtoriväitellyt biologi ja lähes kaikki toimittajatkin jatkuvasti puhuvat valkohäntäpeurasta, vaikka nimi on jo vuosia ollut kauris. KP

Katuja ei saada kuntoon, mutta Suntin varteen ja ihmisten takapihoille rakennetaan huvikävelijöille puoli metriä korkeaa ja puolitoista metriä leveä sepelipolkua 25 metrin päähän kevyen liikenteen väylästä. Kustannusarvio esiin! T: Paratiisin pukki

Miten poliisi valvoo, ettei esimerkiksi moottoripyöräkerhoissa kokoonnu yli yhdeksän jäsentä?

Miten käykään koronavirusrokotteen ottamisen kanssa, kun aika kultaa muistot? Kauhujutut kiersivät papilloomavirusrokotteesta, kun se olisi ollut mahdollisuus saada kouluissakin kohdunkaulan syövän estämiseksi. Ymmärrystä vailla ollaan monessa asiassa ja se saadaan vielä tuta.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?