Aikaistetut yo-kirjoitukset pitää ehdottomasti huomioida sekä jatko-opiskeluun pyrkimisessä, pääsykoe- ja muissa opiskelupaikan tavoittelun vaatimuksissa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Aikaistetut yo-kirjoitukset pitää ehdottomasti huomioida sekä jatko-opiskeluun pyrkimisessä, pääsykoe- ja muissa opiskelupaikan tavoittelun vaatimuksissa

10.4.2020 19:58

Aikaistetut yo-kirjoitukset pitää tämän vuoden abien osalta ehdottomasti huomioida sekä jatko-opiskeluun pyrkimisessä, pääsykoe- ja muissa opiskelupaikan tavoittelun vaatimuksissa että pisteytyksen suhteuttamisesta. Myös yo-kirjoitusten osalta pistemääriä olisi ollut syytä paremmin mukauttaa poikkeusajan mukaisiksi. Nuoria ei voi rokottaa tästä tilanteesta. Vaatimus- ja pistetasot nyt poikkeusolojen tasalle.

Kannattaisi Martti Vastamäen lukea kieltolain ajoista (SK 9.4.). Silloinkin viina virtasi, mutta ei tullut verorahoja. Kyllä ihmiset, jotka haluavat juoda, sen juoman jostain hakevat tai tekevät itse.

Hieno ajatus turvaväli kauppojen kassoilla, mutta kasseja pakatessa se ei toimi. Asiakkaat vierekkäin. Kassat voisivat seurata, että edellinen asiakas saa pakattua.

Muistetaan me asiakkaat myös kauppojen, markettien ja kaikkien lähellä palvelevien terveyttä. Ei pärskitä eikä liian lähellä. Eikä mennä kassalla iholle.

Onko turvallista ostaa ja syödä esimerkiksi espanjasta tuotuja tuoreita mansikoita? Kotimaan marjoja odottava yli 70 v

Lomautetut kaupunkilaiset voisivat nyt mennä maatiloille, kasvihuoneille ja marjatiloille töihin, näkisivät, miten ruokaa tuotetaan ja paljonko työtä vaatii. Maito ei ihan vaan tule purkista. Arvostus kotimaista kohtaan varmaan lisääntyisi.

Siitähän tässä on ollut kyse, että kaupunki lomauttaisi ne työntekijät, joille ei ole osoittaa työtä. Heitäkin on. Kukapa sen paremmin osaisi tietää kuin heidän esimiehensä? Näin se toimii yrityksissäkin. Jos tämä on nillittämistä, niin olkoon, tarpeellista.

Tunnen monta ihmistä Hesasta ja Espoosta. Kukaan heistä ei ole valittanut Uudenmaan rajoitusten vaikutusta elämäänsä. Jokainen ymmärtää, että jotain oli tehtävä ja normaaliin palataan jonkin ajan kuluttua. Turha liioitella asiaa.

Karjarannasta Kokemäenjoen kautta jo merelle kulkeutunut iso öljyinen vuotomäärä on käsittämätön tapaus. Miten näin voi edes tapahtua? Tällainen ympäristötuho ei ole "hupsista, mites sattuikin" -luokan pieni kömmähdys eikä sen seurauksia niin vain korjata. Kuka näistä alueen ympäristöasioista on oikein vastuussa, kun vasta äsken edellisiä joen tuhoja selviteltiin, niin nyt tämä. Miten tästäkin vuodosta minimoidaan vahingot? Eikä joki jatkuvia hölmöilyjä kestä.

Ennen piti yskäistä, että pierun ääni peittyi. Nyt pitää pieraista, että yskän ääni peittyy.

Kiitos sinulle, joka nostit avaimeni Preiviikin urheilukentän ilmoitustaululle.

Koronaviruksen jyllätessä on monella aikaa miettiä, onko ollut liian kova vauhti ja vaihtelun tarve saada kokea mahdollisimman paljon. Ovatko lapset jääneet vaille huomiota? Nyt luulisi monilla olevan peiliin katsomisen paikka, kun monet lapset voivat pahoin henkisesti. Tästä koronaviruksesta voi seurata jotain hyvääkin, että joudumme pohtimaan, mitkä asiat ovat tärkeitä elämässä.

Ihmettelen, miksei kaikilta ulkomailta Suomeen palaavilta oteta koronavirustestiä. Ennen testitulosten saamista täydelliseen karenssiin sekä kotoapoistumiskielto. Saataisiin tartuntaketju katkaistua heti.

Eikö lähimaksun rajaa voi muuttaa vaikka 100 euroksi koronan ajaksi. Säästyttäisiin paljolta näpelöinniltä. Mt

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut