Tekstarit: Herrainpäivien rannan kyltteihin pitäisi laittaa hukkumisvaara - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Herrainpäivien rannan kyltteihin pitäisi laittaa selvästi hukkumisvaara – maininta pohjavirtauksista ei sano maallikolle mitään

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla toivotaan selkeämpää kylttiä Herrainpäivien edustalle hukkumisvaarasta,

14.8.2020 20:39

Maauimalan kausi on lopuillaan. Päästäisimmekö lapset edes viimeiseksi viikonlopuksi hyppimään myös 7,5 metrin hyppypaikalta? Eiköhän näppärästi siirretä köysiä sivuun muutamassa minuutissa. Vesijuoksijat ja uimarit ovat saaneet koko kesän polskia täyttä matkaa. Lapset ja nuoret rakastavat hyppimistä ja he ovat maikkalan tulevaisuus. 7,5 metrin hyppypaikan aukaiseminen on useamman pikkupojan toive.

Lisätkää Herrainpäivien rannan kyltteihin selvästi "hukkumisvaara". Maininta pohjavirtauksista ei sano maallikolle mitään.

Viikko sitten pari vihreää kommentoi lääkärien huolta 5G-teknologiasta, että 5G vaatii enemmän tukiasemia kuin vanha teknologia, koska "lyhyemmät aallot läpäisevät esteitä huonommin eikä radiosäteily siten myöskään ulotu ihmisen tai eliön kehoon niin syvälle". Asiahan on päinvastoin, mitä lyhyempi aallonpituus sitä suurempi taajuus ja sitä paremmin sähkömagneettiset aallot imeytyvät aineeseen. Hirvittää, minkälaisilla taustatiedoilla poliitikot yleensäkin tekevät päätöksiä puolestamme.

Reilusti yli kuukauden on Ruosniementiellä Ylikylässä ollut poikittaisjyrsintä asvaltissa haittaamassa liikennettä. Onko asia unohdettu vai ollaanko vieläkin lomilla?

Kysymys Seppo Lohtajalle (SK 14.8.), kuinkahan suuri olisi koronakuolleisuus, jos oltaisiin menty kaikkialla Ruotsin mallin mukaisesti, eikä nopeita rajoituksia olisi laitettu? Huomio väestötiheydet. T: Minna 54

Seppo Lohtajan kysymys koronakriisin hoitostrategiasta (SK 14.8.) oli ihan aiheellinen. Aika näyttää miten Suomi ja Ruotsi eri strategioilla tästä kriisistä selviävät. Jo nyt on selvää, että taloudelliset kustannuserot tulevat olemaan valtavat.

Entäpä jos alennetaan lääkärin kk-palkkaa parilla tonnilla, niin sitten hänen aikansa ei olisi enää liian kallis omien lausuntojensa kirjoittamiseen. Teollisuuden puolella sihteerit ja puhtaaksi kirjoittajat jäivät viime vuosituhannelle.

Ministeri Kiuru, kun tulette Poriin, astukaa Porin Linjojen busseihin. Tehkää muutama matka ja kertokaa pitääkö näissä lähes tyhjinä jurnuttavissa autoissa pitää maskia?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: