Tekstarit: Kirjurinluodon ruokatoiveet lisääntyvät - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kirjurinluodon ruokatoiveet lisääntyvät – nyt kaivataan aamupuuroa, kesäkeittoa ja kanansiipiä

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Kirjurinluodon ruokatarjontaan kaivataan aamupuuroa.

29.7.2020 20:00

Jos susi käy yöllä syömässä lampaan laitumelta, niin kenessä on vika? Huomiota huutavassa lampaassa, luonnollisesti käyttäytyvässä sudessa vai laiskassa laitumen hoitajassa?

Miksei Pelle Hermannin puiston lähettyviltä saa aamupuuroa ja päivällä kesäkeittoa? Meidän ihanilla tenavilla on vain kerran kuukaudessa karkkipäivä.

Kanansiivet sopisivat Kirjurinluodon tuotevalikoimaan. Mikä olisi niitä napostella höysteenä aasialainen kalakastike.

Torin turistivessa ei ole metsäläisiä varten. Sinne pitää saada vessapaperia ja huutelutekniikka toimimaan.

Olen kuullut ihan samaa, että pojat kantavat marssilla tyttöjen aseet ja reput (SK 29.7.). Kannatan kuitenkin kaikille maanpuolustusvelvollisuutta. Viime sodissa lottien tekemä maanpuolustustyö oli yhtä ratkaisevaa kuin asein tehty. Kriisitilanteissa toimiminen on tärkeää jokaisen osata. Tehtäviä riittää ilman asettakin, mutta reppunsa pitää jokaisen jaksaa itse kantaa.

Milla Nurmella meni sekaisin viikot ja viikonpäivät (SK 27.7.). Oikeustieteilijälle näiden erottaminen olisi kyllä aivan keskeinen taito. Ei kannata sekoittaa käsitteitä ''ensi viikon'' ja ''ensimmäinen tuleva'' keskiviikko keskenään.

Ei tämä tämä koronavirus mihinkään häviä, kun jonossa kaupassa on pakko työntää takana olevaa henkilöä taaksepäin ostoskärryillä, kun hengitti ja yski niskaan. T: Jartsu

Koronaviruksen uusintakierros oli tiedossa. Jo pelkästään tulevan syksyn flunssat antavat sille uuden muodon. Kukaan ei voi olla sairastuessaan varma ilman testaamista kummasta on kysymys. Eli testausympäristö, missä se ikinä tehdäänkään, on jo mahdollinen riski. Ulkomaan- ja lomaliikenne on avautumassa, joten sekin lisää riskikerrointa. Ei välttämätön lomaliikenne pitäisi ajaa nyt alas, sillä koulut alkavat pian ja muutkin lomat lopuu. Olisi viisasta ja vähemmän vaarallista, jos tällä pienellä maalla olisi malttia jarruttaa tässä risteyksessä.

Englantilaiset olivat viisaita kun jättivät EU:n. Säästivät varmaan monia miljardeja ja voivat niillä rahoilla kehittää omaa maataan.

Laura Huhtasaari ja perussuomalaiset eivät halua tehdä yhteistyötä. Heidän mielestä on parempi vetäytyä kaikesta kansainvälisestä yhteistyöstä ja solidaarisuudesta tai vaatia mahdottomia asioita muilta valtioilta, jonka jälkeen odottavat että muut ulkovallat tottelevat kun perussuomalaiset sanovat. Ulkopolitiikan taidot ovat hukassa ja pahasti. Vahva yhtenäinen Eurooppa on entistä tärkeämpi nykyaikana.

Italian kultavaranto on kuulemma kolmanneksi suurin maailmassa. Missä määrin Italia käyttää tätä varallisuutta maan nostoon korona-ahdinkonsa ja talousahdinkonsa korjaamiseen? Vai säästetäänkö pahan päivän varalle ja kenenkä taskuun?

Hyvä kirjoitus Esa-Matti Vasamalta (SK 29.7.). Puolueettomuus tulisi halvaksi Suomelle. Sotahullujen pitäisi päivittäin katsoa kartalta Venäjän kokoa ja asukasmäärää, se voisi vähän rauhoittaa taas noussutta hyökkäysintoa.

Vasamalle tiedoksi, aseeton kansa on kelvoton. Pidetään vain tiukasti ajan tasalla niin henkinen kuin aineellinenkin maanpuolustus. Olemme onnekkaita, kun olemme saaneet asuaksemme parhaan kolkan tältä pallolta.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: