Lihoin sairauden takia ja aloitin elämäntaparemontin menemällä keskustan uimahalliin, missä miehet haukkuivat minua kovaan ääneen – mihin lihava ihminen voi Porissa mennä uimaan? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Lihoin sairauden takia ja aloitin elämäntaparemontin menemällä keskustan uimahalliin, missä miehet haukkuivat minua kovaan ääneen – mihin lihava ihminen voi Porissa mennä uimaan?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla nostetaan esille Porin keskustan uimahallissa esiintyvä asiaton kommentointi ylipainoisia uimareita kohtaan.

25.2.2020 21:04

Olisiko jo korkea aika laittaa Pietniemen lammen ympärille uudet pitkospuut? Siellä liikkuu paljon lenkkeilijöitä, niin pieniä kuin isojakin sekä koiran lenkittäjiä. Uusia pitkospuita odotellaan jo kovasti. Terveisin rouva Pietniemestä.

Mitä kummaa, ruoka suussa haukutaan suomalaista maanviljelijää? Jo on meininkiä. T: Sakkeus

THL:n mukaan Suomessa ei voi eristää kaupunkia ja Italian toimet on ylimitoitettuja. Jos korona virus leviää pandemiaksi ja kuolleisuus on 2 prosenttia, tällöin Suomessa voi kuolla 66000 ihmistä virukseen, jos 60 prosenttia saa tartunnan.

Jos ja kun Satakunnan väkimäärä jatkaa vähenemistään noin 1500 hengen tahtia tulevinakin vuosina, edessä on lisää tehtaiden sulkemisia ilman tulipalojakin. Samalla menetetään niiden tuomat yhteisöverot. Mistä vetovoima maakunnalle, joka ei vedä puoleensa kuin tuhkaa ja merimetsoja?

Perussuomalainen voi olla fasisti, mutta ei voi julkisesti kertoa olevansa sitä. Kaksinaismoralismi jyllää.

Minkälaisen luonteenlaadun ja ajatusmaailman omaa nainen tai mies, jota häiritsee viaton "tytöttely"? Miehet puhuvat toisistaan sanalla pojat, mutta puhuvatko naiset todella kavereistaan käyttämällä termiä naiset?

Aloitin vuoden alusta elämäntaparemontin. Minulla on sairauksia, jotka lihottavat ja turvottavat. Sairauksien takia olen pari vuotta liikkunut liian vähän. Nyt kun aloitin uudestaan, menin keskustan uimahalliin. Ikäväkseni siellä miehet, jotka itsekään eivät mallivartaloisia olleet, alkoivat kovaan ääneen valittaa, kun olin kehdannut tulla uimaan. Kertokaa, mihin lihava ihminen voi Porissa mennä liikkumaan vedessä?

Minusta koirankakat ojanpientareilla eivät maata mullista, mutta se mikä minun sappeni saa kiehumaan, on luontoon ja toisten ihmisten pihoihin heitetyt muoviroskat ja tölkit. Ne eivät ole eläinten jäljiltä. Tässä taannoin siivosin lähialueelta naapurien uutena vuotena ammutut rakettien jäänteet sekä rikotut pullojen lasinsirut. Tuollaisesta roskaamisesta tulisi todellakin tulla laissa määrätty sakko.

Länsi-Porissa kaipaisin roskiksia koirankakkapusseille, jotta koko lenkkiä ei tarvitsisi viedä koirankakkapussia toisessa kädessä ja ulkoiluttaa sitäkin.

Porissa kotihoidon työntekijöiden työtä ei tunnu arvostavan kukaan. Ei ilmeisesti esimiestaholta edes sen vertaa, että muiden kaupungin työntekijöiden tapaan meille olisi tarjottu edes jouluateria. Ei tarvitse tätä menoa ihmetellä jos kotihoito koetaan epäkiinnostavana työpaikkana.

Kiitos Porin infrasta vastaavat. Näin vain selvisimme näistäkin myrskyistä. Sähköt pelasi, vesi tuli ja meni kuten pitikin, tiet pysyivät auki. Teitte pitkiä päiviä ja kiitos siitä. T: Iloinen veronmaksaja

Eivätpä päättäjät ole vielä mitään oppineet kulttuurieroista. Ei Lähi-Idästä tai Afganistanista saada tyttöjä tai pelkästään naispuolisia henkilöitä pelastettua, koska he ovat tavallaan perheen "omaisuutta". Tuolla toiminnalla tulevat kunniamurhat lisääntymään.

Olen samaa mieltä koiran ottamisesta. Mitä ihminen, joka ottaa koiran ajattelee, kun lähtee aamulla töihin, tulee iltapäivällä käymään kotona, nopea pissatus koiralle, itse taas liikenteeseen ja illalla kotiin ja nukkumaan. Sama rumba päivästä toiseen.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: