Kun lapset palaavat kouluun, kuumeen mittaus tehtävä jokaiselle oppilaalle ja opettajalle päivittäin - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kun lapset palaavat kouluun, kuumeen mittaus tehtävä jokaiselle oppilaalle ja opettajalle päivittäin

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla ehdotetaan kuumeen mittausta kouluihin.­

12.5.2020 21:00

Te vanhemmat, jotka ette nyt päästä lapsianne kouluun, niin olette ilmeisesti hyviä kotiopettajia. Mutta toivottavasti ette myöskään päästä lapsianne harrastuksiinkaan.

Kuumeen mittaus tehtävä jokaiselle oppilaalle ja opettajalle päivittäin.

Jouni Suomisen kirjoitus on niin totta (SK 12.5.). Läheiseni lääkittiin myös lähes hengiltä, onneksi olosuhteiden muutos toi asiaan muutoksen. Kuinkahan paljon koronan varjolla nyt suljetuissa hoivayksiköissä lääkitään asukkaita helppo - ja kustannustehokkaiksi, kun omaiset eivät pääse valvomaan olosuhteita? Tämä lääkitys on hiljaisesti hyväksytty ja vaiettu asia, myös lääkärien taholta. T: Kokemusta on

Eikö riitä näin kesäaikaan vanhuksen ja omaisen kahden metrin turvaväli ulkona tapaamiseen? Olisi jo ikävä.

Porin perusturvan puhelut jatkuvat edelleen yli 70-vuotiaille.

Mitä järkeä on perustuslailla, jos poikkeuslait eivät pysty sitä syrjäyttämään?

Pitää puhua ikäsyrjinnästä, ei ikärasismista. Kukaan ei tiettävästi ole vaihtanut rotua vanhetessaan. Eikä rotuja itse asiassa edes ole. Rasismi tarkoittaa kulttuurista tai etnistä syrjintää.

Hartwallin yritysjohtajan 75-vuotisjuhla oli maaliskuun alussa. Tartunta tuli hänen lisäkseen useille syntymäpäiväjuhlaan osallistuneista. Kaksi viikkoa sairastettuaan hän menehtyi koronavirukseen. Luettuani tuosta (HS 9.5.), en kuuna päivänä rohkenisi missään puhua ikärasismista yli 70-vuotiaiden suojelemisen yhteydessä. Suomessa tautiin menehtyneistä yli 90 prosenttia on ollut juuri heitä, yli 70- vuotiaita.

Hyvä kirjoitus Reijo Lehtinen (SK 12.5.). Olen täysin samaa mieltä: itsekkäät valittajat valittaa, oli niin tai näin. Ps. Samaan yhteyteen mainitsisin, että sota ja näkymätön tappava maailman laajuinen korona pandemia, ovat kaksi eri asiaa! Mielestäni. VALITAN, jos olette erimieltä!

Myös kennelnimen alla tehtaillaan pentuja. Verovapaasti. Pitäisi ostajan kiinnittää huomiota myös siihen, jos kasvattajalla on useita pentueita tämän tästä. Syynä ei ole enää rakkaus rotuun vaan raha. Huumebisnekseen vertaaminen on aika kaukaa haettu.

Nyt on korkea aika ekonomistien unohtaa sana kaupungistuminen. Tuo ilmiö lienee todella pahan juuri kerrostalokomplekseineen. T: Matti Tuominen

Tiedoksi, että Aegean Airlines ei ole halpalentoyhtiö, kuten lehti väittää, vaan Kreikan suurin lentoyhtiö. Se on verrattavissa Finnairiin, sen palvelu vain on parempaa. Reittilennoilla tarjotaan ilmaiset ruoat ja juomat.

Hammasvalistus tulisi siirtää koululuihin ja neuvonta olla konkreettista harjauksen opettelua punatabletteineen 1970-luvun tyyliin. Päiväkodin ksylitolin vanhemmat tai tarvittaessa vanhempainyhdistys hankkii jokaiselle. Mahdolliset päiväkodin myyjäistuotot voisi ohjata pastellien hankintaan.

Olen täysin eri mieltä työelämäprofessorin ehdotuksista verojen kiristämisestä sekä terveyden, koulutuksen ja yritystukien kriittisestä asenteesta. Professorin ehdotukset ovat pahinta mitä nyt pitäisi toteuttaa.

Vanhalle linja-autoasemalle pääsi kaupungin bussilla, ei tarvinnut parkkipaikkaa (SK 11.5.). Uuteen matkakeskuksen ei kaupungin bussit kurvaile, eikä parkkipaikkoja ole.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?