Olen eläkeläisherra ja pohdin hiusteni värjäämistä mustaksi, sillä niin tekee moni seniorimies nykyään – valitsenko harmaacharmin vai mustan manoliton? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Olen eläkeläisherra ja pohdin hiusteni värjäämistä mustaksi, sillä niin tekee moni seniorimies nykyään – valitsenko harmaacharmin vai mustan manoliton?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla pohditaan, sopiiko vanhemmalle miehelle paremmin harmaa hius vai mustaksi värjätty.

23.2.2020 14:11 | Päivitetty 23.2.2020 14:11

Opettajille pyyntö. Kohdelkaa oikeudenmukaisesti lapsia riippumatta siitä, ovatko he intro- vai ekstroverttejä. Luonnettaan ja temperamenttiaan kun ei voi muuttaa. On väärin, että synnynnäisistä ominaisuuksista palkitaan tai rangaistaan. On lapsen itsetunnolle haitallista huomata, että toisen luonnetta arvostetaan ja omaa pidetään huonompana.

Kirjurinluodon veistokseksi sopisi paremmin nuottiavain tai nuotti samassa mittakaavassa, mutta odotetaan kaupungin päättäjien näkemystä. T: Kesämies

Puuvillan parkkeerauksista suivaantuneelle: parkkiruutuun saa pysäköidä molemmin päin. Usein järkevää peruuttaa, jos vähän tilaa. Saa paremmin oven auki ja helpompi poistua. Sinä varmaankin parkkeeratessasi jätit liian pien tilan viereiselle autolle ovien avaamiseen ja vahinko tapahtui. Itse pysäköin aina niin kauas kaupan ovista, ettei lähelläkään ole toista autoa. Tulee samalla harrastettua hyötyliikuntaakin.

Eikö norjalaisille voisi pitää omat hiihtokisat, niin saisi muutkin mahdollisuuden? Menee mielenkiinto kisojen katseluun.

Olen eläkeläisherra ja pohdin hiusteni värjäämistä mustaksi. Niin tekee moni seniorimies nykyään. Pyydän kommentteja, harmaacharmi vai musta manolito?

Hyvät vanhat herrat, jättäkää hiustenne värjääminen nuoremmille. Mustat harvat hiukset ryppyistä ihoa vasten ovat luonnoton näky.

Liikennesääntöjen mukaan mopoilijan paikka on pientareella, ajoradan oikeassa reunassa tai kevyen liikenteen väylällä, jos se on erikseen sallittu ja merkillä osoitettu. Mopoilijat ajavat kuitenkin keskellä ajorataa, usein kaksi rinnakkain. Oikea ajotapa on mopoilijalle turvallisempi. Hänen ohittamisensa olisi turvallisempaa, hän ei provosoisi muuta liikennettä ja peräänajojen mahdollisuus pienentyisi.

Kun pyöräilijöille tulee lisää oikeuksia, pitää muistaa myös ne velvollisuudet. Valtakadulla pyöräilee joka päivä aikuiset jalkakäytävällä, vaikka tien toisella puolella on pyörätie. Siinä olisi hyvä sakotuspaikka.

Hyvä Pasi Mattila, eivät liikennemerkit ja lisäkilvet Porissa ainakaan pyöräilijöitä hetkauta. Nykyäänkin Mikonkatua ajetaan pitkin jalkakäytävää vastavirtaan. Soitetaan jalankulkijoille kelloa, ja kun huomautat asiasta, ettei tämä ole pyörätie, niin vastataan: Em mää tienny. Sydän kurkussa saa pyöräillä, jos meinaa ehjänä selvitä halki kaupungin.

Viksu Varis on saatava takaisin kotiin Kirjurinluotoon. On suorastaan ilkeää, ettei Viksu voi olla lasten ilona. Onko kaupunginjohtajalla yhtään leikkimieltä ja lapsimyönteisyyttä?

Yhteisvirastoasiassa kannattaa myös miettiä sitä, että työntekijät, jotka tekevät töitä myös kentällä, täytyy parkkeerata auto monesti päivässä. Eli miettikää, onko järkevää maksaa palkkaa parkkipaikan etsimisestä, koska tätähän se on, jos paikkoja ei ole, tai ne ovat kaukana. Tämä sama virhe löytyy tällä hetkellä myös Raumalta.

Ei minun ollessa teini vaadittu kuuta taivaalta. Mutta tänä päivänä on toisin. Viedään kaikki mitä suinkin. T: 50-luvulla syntynyt

Hämmästyin, kun uutisissa (20.2.) analysoitiin rantamökkien hinnankehitystä. Verovaroin kustannetun ohjelman ei kuulu ottaa kantaa lähinnä yksityisen omistajaryhmän omaisuuden hinnanmuutoksiin.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut