Tämä nainen johtaa poikkeuksellista sairaalaa – Nyt hän kertoo, miten on mahdollista palkata 60 työntekijää vuodessa hoitajapulan aikana

Toimitusjohtaja Kristiina Michelsson, 49, johtaa julkisomisteista Coxaa, jonka ylle maalattiin Pirkanmaalla pari vuotta sitten uhka lopettamisesta. Silti julkisomisteiset yhtiöt säilyivät ja jatkavat menestystarinaansa. Michelsson kertoo haastattelussa, mitä Coxalle kuuluu ja millainen johtaja hän on.

Toimitusjohtaja Kristiina Michelsson, 49, asuu Tampereella Lapinniemessä. 14-vuotias kultainennoutaja Max kuuluu hänen perheeseensä kahden aikuisen pojan lisäksi.

26.2. 18:30

Tampere

Toimitusjohtaja Kristiina Michelsson, 49, vastaa siitä, että Tampereella toimivan tekonivelsairaala Coxan tulostavoite toteutuu myös vuoden alussa aloittaneen Pirkanmaan hyvinvointialueen aikana.

Ei ole epäilystä, etteikö niin kävisi, kun katsoo osakeyhtiön aiempien vuosien lukuja ja rakenteilla olevia uusia leikkaussaleja.

Kuka?

Kristiina Michelsson

Syntynyt 3.6.1973 Pälkäneellä.

Asuu Tampereella Lapinniemessä.

Perheessä kaksi aikuista poikaa.

Koulutus muun muassa Vaasan yliopistosta kauppatieteiden maisteri 2001, Aalto-yliopisto liikkeenjohdon eMBA 2012, Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ 2009 ja HHJ puheenjohtaja 2019, Tampereen yliopisto sosiaali- ja ­terveysjohtamisen PD-täydennyskoulutus 2008.

Työura Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja vuodesta 2020. Lisäksi muun muassa Pohjola-vakuutus, Pohjola­terveys, Finla-työterveys, Tampereen kaupunki.

Hallitustehtäviä: Tampereen kauppakamari, Pirte työterveys ja lääkärikeskus, Tampere-talo, Lojer Group, Comatec Group ja Lähi-Tapiola.

Harrastukset: tennis, juoksu, kuntosali, lenkkeily, kulttuuri.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut