25 vuoden kaupanpito päättyi – Rakennuspalvelu Tuomo Lehtonen konkurssiin

Tuomo Lehtonen näkisi mielellään neljännesvuosisadan työlleen jatkajan. Vielä jatkajaa ei ole kuitenkaan löytynyt.

20.2. 9:00

Karvia

Pitkään kauppaliikettä Karviassa pyörittänyt Rakennuspalvelu Tuomo Lehtonen asetettiin konkurssiin 8. helmikuuta. Aivan Karvian keskustassa, vanhan meijerin tiloissa toiminut yritys ehti toimia paikalla noin 25 vuoden ajan.

”Vuosia alkaa olla jo paljon takana. Olen ollut nyt viisi vuotta eläkkeellä mutten vielä päivääkään vapaalla. Nyt jää ainakin paremmin aikaa myös joutenoloon”, toteaa omaa nimeään kantanutta yritystä pyörittänyt Tuomo Lehtonen.

Lehtonen toteaa, että yritys ehti toimia tiloissa 1990-lopulta saakka. Alkuvaiheessa sekatavaraliikkeeksikin tituleeratun myymälän valikoimassa oli lähinnä rakennustavaraa ja siihen liittyviä työkaluja, mutta vuosien varrella tuotevalikoima ehti laajentua merkittävästi.

Karviassa on leikkisästi tahdottu sanoa, että mitä ei vanhalta meijeriltä löydetä, sitä ei tarvita. Pitkän kauppatoiminnan päättyminen jättääkin oman jälkensä kunnan tarjontaan.

”Olemme pyrkineet aina palvelemaan asiakasta kaikissa tarpeissa, joten kyllä liikkeen sulkeutuminen varmasti jättää monelle aukon. Meidän kaltaistamme liikettä, mistä löytyy yleisemmän tavaran lisäksi esimerkiksi varaosapuolta, ei tahdo löytyä naapurikunnista.”

Myös Lehtonen näkisi mielellään neljännesvuosisadan työlleen jatkajan.

”Kyllä jatkajan löytyminen olisi paikallaan, se olisi ehdottomasti paras ratkaisu. Ainakaan vielä ei kuitenkaan ole innokasta jatkajaa löytynyt.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut