Euroports Finland laajenee yrityskaupalla viiteen satamaan

Kuvituskuva.

22.12.2022 15:38

Rauma

Suomen suurimpiin satamaliikenteen operaattoreihin kuuluva Euroports Finland Oy vahvistaa asemaansa Pohjanlahden satamissa yrityskaupalla.

Euroports Finland ja Kaskisissa kotipaikkaansa pitävä BB Logistics Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan BB Logisticsin omistajat myyvät merkittävän omistusosuuden yhtiöstä Euroports Finlandille. Osapuolet eivät julkista siirtyvää omistusosuutta eivätkä myöskään kauppahintaa.

Logistiikkapalveluja tarjoava BB Logistics toimii viidessä satamassa: Kemissä, Oulussa, Kristiinankaupungissa, Kaskisissa ja Haminassa. Yrityksen palveluksessa on 40 työntekijää, ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 noin 9 miljoonaa euroa.

Euroports Finlandin toimitusjohtaja Sari De Meulder sanoo yritysjärjestelyn tarjoavan mahdollisuuden toiminnalliseen kasvuun länsirannikon satamissa Hangosta Kemiin saakka. BB Logistics jatkaa kuitenkin itsenäisenä yhtiönä ja nykyisellä johdollaan.

Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports-konsernia, joka toimii noin 50 satamassa ja terminaalissa maailmanlaajuisesti ja työllistää yli 3 000 henkilöä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut