Ostetaanko sähköä vai parturikäynti? Hyvinvointiyrittäjä ja kampaajat kertovat, miten palvelut myyvät nyt Satakunnassa – ”Nämä ovat olleet urani rankimmat vuodet”

Kaupan liiton kuluttajakysely lupaa yllättävän hyvää palveluiden myynnille tänä jouluna. Hyvinvointi- ja hiusalan satakuntalaiset ammattilaiset kertovat, että palvelujen käyttöön on tullut uusia piirteitä.

Kuvassa tyky-ryhmälle joogaa vetävä porilainen hyvinvointiyrittäjä Mirja Lamberg kertoo, että koronasulut, viruspelko ja nyt sota energiakriiseineen ovat koetelleet uskoa alan tekemiseen. Lambergin vetämässä yhteisössä toimii hänen lisäkseen muun muassa erilaisia hierojia, luontaishoitajia, terapeutteja, joogaohjaajia ja kosmetologi.

19.12.2022 20:16

Pori

Jos maailma olisi täysin mallillaan, porilainen Hyvinvointicenterin yrittäjäyhteisön puhenainen Mirja Lamberg olisi keskellä hyvin vilkasta, kolmiosaista vuodenvaihteen sesonkia.

Ensin kaksi viikkoa ennen joulua tulisivat lahjakortteja ostavat, juuri ennen aattoa mattimyöhäiset. Välipäivinä saapuisivat liikunta- ja hyvinvointiseteleitään ennen vuodenvaihdetta käyttämään kiirehtivät. Tammikuun alussa vuorossa olisivat uudenvuoden lupauksiaan toteuttavat uuden elämän aloittajat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut