Posti ostaa säkyläläisten yrittäjien logistiikka-alan kasvuyrityksen

Turussa kotipaikkaansa pitävä yritys WebLog Finland jatkaa osana Postia.

Säkylästä kotoisin olevat WebLog Finlandin myyntijohtaja Kalle Thessler ja toimitusjohtaja Petteri Kuusisto ovat lapsuudenkavereita. Nyt he jatkavat osana Posti Groupia. Kuva otettu yhtiön varastolla Turussa 9.11.2020.

1.9. 9:38

Posti Group on hankkinut turkulaisen WebLog Finland Oy:n koko osakekannan. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

”Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat logistiikkapalvelut yhdeltä luukulta”, sanoo Maiju Fernelius, joka vastaa Postin pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista sekä kuluttajapakettiliiketoiminnasta.

WebLog Finland on säkyläläisten yrittäjien Petteri Kuusiston ja Kalle Thesslerin perustama yhtiö. He luotsaavat yhtiötä edelleen yrityskaupan jälkeen.

“On hienoa päästä jatkamaan WebLogin tarinaa osana kasvuhakuista Postia. Nyt saamme toimintamme vauhdittajaksi juuri sellaiset resurssit ja kyvyt, jotka tässä vaiheessa kasvuamme tarvitaankin. Yhdistämällä voimamme pystymme kehittämään entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo Petteri Kuusisto, WebLog Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Jakelu- ja logistiikkayhtiö Postilla on toimintaa seitsemässä maassa. Sen liikevaihto vuonna 2021 oli noin 1,6 miljardia euroa ja työntekijöitä sillä oli noin 21 000.

WebLog Finlandin liikevaihto oli 3,2 miljoonaa ja tulos oli 87 000 euroa toukokuussa 2021 päättyneellä tilikaudella. Henkilöstöä oli 11. Yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Satakunnan Kansa kertoi säkyläislähtöisistä yrittäjistä Petteri Kuusistosta ja Kalle Thessleristä ja heidän yrityksestään verkkokauppaa käsittelevässä uutisessa loppuvuodesta 2020 ja laajassa haastattelussa helmikuussa 2019.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut