Porissa toimiva kiinnitystarvikemyyjä yhdistyy kumppanin kanssa

Vantaan Kiinnike ja Rak Oy (Van-ki) sekä Suomen Kiinnikekeskus Oy laittavat hynttyyt yhteen ja muodostavat yhteisen konsernin, joka työllistää 50 työntekijää.

Kolme kiinnitystarvikkeita myyvää yritystä muodostavat jatkossa yhteisen konsernin, mutta myynti jatkuu vanhoilla liikenimillä, Porissa Suomen Kiinnikekeskuksena.

1.6. 12:31

Pori, Tampere, Helsinki, Vantaa

Kaksi kiinnitystarvikkeita ja työkaluja myyvää yritystä, Vantaan Kiinnike ja Rak Oy (Van-ki) sekä Suomen Kiinnikekeskus Oy yhdistyvät. Järjestelyn myötä Van-ki konserni laajenee Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle, palvellen tulevaisuudessa yhä kattavammin asiakkaidensa tarpeita kiinnike- ja pientarvike hankinnoissa.

Suomen Kiinnikekeskus jatkaa toimintaansa Tampereella ja Porissa tiiviissä yhteistyössä Van-kin Helsingin toimipisteen kanssa. Porin myymälä sijaitsee Puinnintiellä.

Van-ki:n toimitusjohtaja Aki Laine näkee kahden, omien alueidensa perinteisten toimijoiden yhdistymisessä paljon potentiaalia.

”Laajennamme tällä yritysjärjestelyllä merkittävästi toimintaamme Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella Etelä-Suomessa. Van-ki:n ja SKK:n yhdistyminen on tärkeä askel eteenpäin kohti valtakunnallista verkostoa.”

Suomen Kiinnikekeskuksen toimitusjohtaja Kari Kaski näkee yhdistymisessä merkittäviä hyötyjä.

”Liiketoimintamme täydentävät hyvin toisiaan ja osana kasvavaa konsernia pystymme palvelemaan asiakkaitamme Porissa ja Tampereella aiempaa kattavammin. SKK on menestynyt yli 30 vuoden ajan ammattitaitoisella palvelulla, laajalla valikoimalla ja nopealla toimituksella, jotka ovat myös Van-ki toiminnan ytimessä.”

Maaliskuussa 2022 Van-ki:n kasvua tukemaan tuli myös Sponsor Capital pääomasijoitusyhtiö.

Kaikkien toimipisteiden henkilökunta jatkaa normaalisti konsernin palveluksessa. Asiakkaiden ja tavarantoimittajien suuntaan palvelut jatkuvat kuten ennenkin.

Järjestelyssä syntyvän konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 50 työntekijää.

Artikkelia muutettu kello 14.20. Korjattu yhdistyvien yritysten määrä, joka on kaksi. Vantaan Kiinnike ja Rak Oy on toinen osapuoli ja Suomen Kiinnikekeskus Oy. Uutisessa aiemmin oli virheellisesti mainittu kolmen yrityksen yhdistyvän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut