Varkautelainen projektimajoittaja Condo Group porilaisomistukseen

Condo Groupin liikevaihto oli vuonna 2021 oli vajaat 1,9 miljoonaa euroa, ja yritys teki voittoa reilut 92 000 euroa.

29.3. 9:56

Varkautelainen projektimajoitukseen ja kalustettuihin asuntoihin keskittyvä Condo Group Oy siirtyy yrityskaupalla porilaiselle Opema Oy:lle. Condon henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uudelle omistajalle.

Opeman uutena toimitusjohtajana on aloittanut Jaakko Räsänen, joka toimi aiemmin Condon operatiivisena johtajana. Condon perustaneen Janne Immosen mukaan nyt oli hyvä aika yrityskaupoille.

”Kun korona iski, niin olihan se aika shokki majoitusbisnekseen. Kun tuli porukka, joka haluaa yhä kasvattaa ja kehittää Condoa, niin nyt oli hyvä aika hypätä sivuun ja ottaa rennommin”, sanoo yrityksen neuvonantajana ja konsulttina jatkava Immonen tiedotteessa.

Opema näkee Condossa ja projektimajoituksessa paljon kasvupotentiaalia.

”Condolla on hieno menestystarina Varkaudessa sekä luotettava ja projektimajoituksen osaava henkilökunta. Omistajamuutoksella haluamme nyt entisestään kiihdyttää Condon kasvua”, sanoo Ville Valorinta Opemasta.

Condo Groupin liikevaihto oli vuonna 2021 vajaat 1,9 miljoonaa euroa, ja yritys teki voittoa reilut 92 000 euroa. Yritys on työllistänyt vakituisesti kahdeksan henkilöä.

Asuntojen vuokraukseen keskittynyt Opema on perustettu viime vuonna, eikä siltä ole saatavana vielä julkaistuja tilinpäätöstietoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut