Onko sinulle jäänyt tuhansia euroja säästöön? Näin asiantuntijat sijoittaisivat rahat juuri nyt vaikeassa tilanteessa: ”Näen kaksi isoa riskiä”

Inflaatiosta tai korkojen noususta ei ole juuri viime vuosina puhuttu, sillä korkotaso on ollut historiallisen matala ja inflaatio lähes olematonta. Tilanne on kuitenkin muuttunut. Kolme pankin strategia kertoo tässä jutussa, miten sijoittajan kannattaa toimia nyt.

Nordean Antti Saari (vas.), Jukka Oksaharju ja Kaisa Kivipelto kertovat Aamulehden haastattelussa, miten sijoittajan kannattaa toimia inflaation ja korkojen nousun keskellä.

22.2. 17:30

Inflaatiovauhti on nopeinta yli kymmeneen vuoteen. Samaan aikaan, kun kuluttajahinnat ovat jyrkässä nousussa, pankit ovat ennustaneet vuodesta 2016 jatkuneen nollakorkojen ajan olevan päättymässä.

Miten sijoittajan kannattaa toimia muuttuneessa tilanteessa? Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto, Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja Nordean päästrategi Antti Saari kertovat, miten inflaatio ja korkojen nousuodotukset kannattaa ottaa huomioon sijoituspäätöksissä ja mihin säästyneet rahat kannattaa nyt sijoittaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut