UTU ostaa ylöjärveläisen Pajap Oy:n liiketoiminnan – pistorasiapylväiden valmistus siirtyy Ulvilaan - Talous - Satakunnan Kansa

UTU ostaa ylöjärveläisen Pajap Oy:n liiketoiminnan – pistorasiapylväiden valmistus siirtyy Ulvilaan

Ylöjärveläisyritys myy toimintansa yrittäjäpariskunnan eläköitymisen vuoksi.

UTUn Ulvilan tuotantotiloissa valmistetaan esimerkiksi sähkökeskuksia. Keväällä sinne tulee uutta tuotantoa.

11.1. 10:39

Ulvila

Ulvilalainen sähkö- ja automaatioalan tuotteita ja palveluita tarjoava UTU Oy ostaa ylöjärveläiseltä Pajap Oy:lta koko sen pistorasiapylväiden liiketoiminnan.

Liiketoimintakauppa vahvistaa UTUn kiinteistösähköistyksen valikoimaa, kun se voi vastedes tarjota liiketiloihin myös pistorasiapylväitä lisätarvikkeineen.

Tuotanto siirtyy Ylöjärveltä UTUn Ulvilan tuotantotiloihin huhtikuun alusta alkaen.

”Ulvilan tehtaamme tarjoaa pistorasiapylväille tehokkaan kokoonpanolinjaston, missä jo vuosikymmenten kokemuksella valmistetaan myös UTUn laadukkaat sähkökeskukset”, UTU Oy:n liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius kertoo tiedotteessa.

Ylöjärveläisyritys myy toimintansa yrittäjäpariskunnan eläköitymisen vuoksi. Yrityksen kaksi työntekijää eivät siirry Ulvilaan. Pajap Oy:n liikevaihto on viime vuosina ollut reilu 600 000 euroa.

Ulvilassa kotipaikkaansa pitävän UTU Oy:n liikevaihto oli 25 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 115. Luvut perustuvat vuoden 2020 tilinpäätökseen.

UTU-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 43 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 180. Yrityksellä on tytäryhtiöt ulkomailla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa.

Lue myös: 100-vuotiaassa UTU:ssa on edelleen ytyä – Porista ponnistanut sähköalan yritys laajenee nyt ulkomailla

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut