Miljardimarkkinan oven väliin jalan saaneella tamperelaisyhtiöllä on ällistyttävät kasvuluvut - Talous - Satakunnan Kansa

Ex-Nokia-insinöörien firma kehitti harvinaislaatuisen tuotteen ja kasvaa nyt täysin poikkeuksellista vauhtia – Tällainen on 20 000 euron skanneri

Nokia-taustaiset diplomi-insinöörit kehittivät kevyen kannettavan mikroskooppiskannerin. Vuonna 2021 yhtiö viisinkertaisti liikevaihtonsa ja yltää 20 miljoonaan euroon.

Janne Haavisto, Mika Kuisma ja Kimmo Alanen ovat nopeaan kasvuun nousseen Grundium oy:n perustajat. Kaverusten kehittämä digitaalinen skanneri saatiin myyntiin vuoden 2018 joulukuussa ja sen käyttömahdollisuudet ovat laajat.

7.1. 15:22

”Eihän me silloin alussa yritystä perustaessamme ymmärretty, millainen potentiaali näissä lähinnä patologeille tarkoitetuissa digiskannereissa voisi olla”, sanoo tamperelaisen Grundium oy:n toimitusjohtaja Mika Kuisma.

Vuonna 2021 Kuisman johtama yhtiö viisinkertaistaa liikevaihtonsa ja yltää 20 miljoonaan euroon. Edellisvuonna liikevaihto nelinkertaistui.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut