K-ryhmä porskuttaa hyvin Satakunnassa – päivittäistavarakaupan ja rakentamisen lisäksi autokauppa piristyi - Talous - Satakunnan Kansa

K-ryhmä porskuttaa hyvin Satakunnassa – päivittäistavarakaupan ja rakentamisen lisäksi autokauppa piristyi

Ryhmän myynti kasvoi tammi–syyskuussa roimasti.

Vuonna 2008 avattu Porin Mikkolan Citymarket on uudistunut viime vuosina Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Innan mukaan onnistuneesti.

29.10. 10:16

K-ryhmällä menee hyvin Satakunnassa. Ryhmän myynti kasvoi Satakunnassa tammi-syyskuussa 8,3 prosenttia ja se oli yhteensä 296,2 miljoonaa euroa ilman arvonlisäveroa.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 210,7 miljoonaa euroa ja se kehittyi 3,7 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 74,8 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 23,3 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli 10,7 miljoonaa euroa ja se kehittyi 11,3 prosenttia.

”Olen tyytyväinen K-ryhmän myynnin kehitykseen Satakunnassa ja kiitän kauppiaita hyvästä kauppiastyöstä ja asiakkaiden vahvasta luottamuksesta K-ryhmää kohtaan”, Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna sanoo tiedotteessa.

”Satakunnassa meneillään oleva myönteinen kehitys kannustaa tekemään suunnitelmia hankkeista ja investoinneista maakuntaan.”

”Porin Mikkolan K-Citymarketissa ja kauppakeskuksessa tehdyt uudistustyöt ovat olleet onnistuneita ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan”, kertoo Inna.

”Remontissa oleva K-Supermarket Hansa Ulvilassa avaa ovensa uudistettuna kauppana joulukuun alussa. Kaupan uudessa keittiössä tuotetaan ruokamaailman tuotteita monipuolisesti joko paikalla syötäväksi tai mukaan ostettavaksi.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut