Pasi Mattila

Kaikki Porissa järjestämänsä iltapäiväkerhot menettävä Työväen urheiluliiton Satakunnan piiri harkitsee sivistyslautakunnan päätöksestä valittamista. Asiasta kertoi Yle.

TUL voisi valittaa markkinaoikeuteen. Piirin toiminnanjohtaja Jarno Blomster pitää sivistyslautakunnan ratkaisua epäoikeudenmukaisena.

–Ei laatua voi määritellä yhdellä A4-paperilla kuulematta asiakkaita ja kouluja. Me toteutamme Suomen laadukkainta iltapäivätoimintaa, mutta sitä ei otettu huomioon, Blomster totesi Ylelle.

Samalla toiminnanjohtaja myös harmitteli sitä, että TUL:n toiminta asiassa on politisoitu.


Lue myös nämä


Kommentit (18)

  • Nimetön

    Olenkin tässä miettinyt Porista pois muuttamista Porin politiikan uskottavuuden, etenkin demarien, on sen verran matalalla tasolla, että ei häviötäkään, TUL mukaan lukien, pystytä pystyssä päin hyväksymään.

  • Ruosniemeläinen

    Mistä TUL valittaa? Kaupungin säästöt hyväksytyn tarjouksen kautta ovat merkittävät! Toivottavasti TUL:n valtuustotukijat jakavat kärsiville kassastaan kun toispuoleinen tuki vähenee. Ryhdistäytykää ja lopettakaa kaikki meille vaan söhellys. Poria tässä kai ajatellaan…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio