Viikonlopun sääennuste: Sunnuntaina aurinko hellii ulkoilijoita

Jouni Mäkelä
Viikonlopun sääennuste: Sunnuntaina aurinko hellii ulkoilijoita

Pyöräillen kevääseen.

Satakunnan KansaPori

Keskiviikko oli Suomessa kevään toistaiseksi lämpimin päivä. Lämpimintä oli Hämeenlinnassa, jossa mittari näytti 16 astetta.

Nyt kevät ottaa jälleen askelen taaksepäin. Kylmärintama tuo sateet myös Satakuntaan. Sadealue saapuu lounaiseen Suomeen torstaina.

Pilvisissä ja osin myös sateisissa merkeissä kuluu Satakunnassa myös perjantai. Myös lauantai-iltapäiväksi ennustetaan sadetta niin Porin seudulle kuin Pohjois-Satakuntaan ja Sydän-Satakuntaan. Rauman seudullakin voi olla Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan vähäisiä sateita. Päivälämpötilaksi ennustetaan lauantaille noin seitsemää astetta.

Sunnuntaina ulkoilukelit näyttävät sääennusteen mukaan paremmilta. Aamu alkaa kylmissä merkeissä. Yöllä lämpötila putoaa Satakunnassa nollaan tai jopa hieman pakkasen puolelle.

Päivälämpötila on noin 9–11 astetta. Maakuntaan ennustetaan enimmäkseen sunnuntaille puolipilvistä säätä.

Paras sää on luvassa Kankaanpäähän. Sinne ennustetaan sunnuntaiksi aurinkoista säätä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio