Vihreä karuselli pyörii Porissa: Kaarina Ranne takaisin valtuustoryhmän johtoon

Hanna Laasanen
Vihreä karuselli pyörii Porissa: Kaarina Ranne takaisin valtuustoryhmän johtoon

Kaarina Ranne (vihr.) ei saakaan potkuja valtuustoryhmän puheenjohtajan paikalta.

Sakari MuurinenPori

Kaarina Ranne saa sittenkin jatkaa Porin vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Vihreät tiedottivat viikko sitten maanantaina, että Minna Haavisto ottaa Rannen paikan. Nyt puolue tiedottaa pyörtävänsä päätöksen, koska se ei täyttänyt hyvän hallinnon periaatetta.

–Valtuustoryhmä on sitoutunut jatkamaan Kaarina Rannen komennossa yhdessä eteenpäin. Myös kunnallisjärjestö antaa täyden tukensa Kaarina Rannen johtamalle valtuustoryhmälle, sanoo Porin seudun Vihreiden puheenjohtaja Juuli Ojansuu tiedotteessa.

Potkuja edelsi Rannen ja puolueen näkyvimpiin hahmoihin kuuluvan Anne Liinamaan julkinen riitely Porin kaupungin iltapäivätoiminnan kilpailutukseen liittyvässä jupakassa.

–Olen kriittinen myös oman ryhmäni toimintaan. Anne Liinamaan toiminta ei ole ollut linjakasta. Hän on ollut kh:n varapuheenjohtajan ominaisuudessa hyväksymässä ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen hakemista kilpailutukseen. Seuraavaksi hän on Laura Pullisen takana. Siinä on ristiriita, totesi Ranne tuolloin.

Vihreillä on Porissa viisi valtuutettua. Vihreään valtuustoryhmään kuuluu valtuutettujen lisäksi kaikki vihreät varavaltuutetut.


Kommentit (17)

  • Nimetön

    Taisi tulla takaisinvaihtamisohjeet ”salaista puhelinlinjaa” pitkin, ”isosisko ” valvoo etujaan…

  • Nimetön

    Amatöörimäinen virhe lähteä vaihtamaan pj:ta tässä kohtaa. Kallis virhe siitä syntyi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio