Video: Punatiilitaloa hajotetaan osiin Kuukkarissa – tilalle senioritalo

Joonas Salli
Video: Punatiilitaloa hajotetaan osiin Kuukkarissa – tilalle senioritalo

Purkutyöt ovat vauhdissa Kuukkarissa.

Juha Kaita-ahoPori

Porin kuudennessa osassa Riihikadun ja Tuomarinkadun kulmassa sijaitsevan punatiilitalon purku-urakka on alkanut. Ennen varsinaista purkua tehtiin asbestitöitä.

Svenska Kulturfonden i Björneborg rakennuttaa 1970-luvulla valmistuneen kerrostalon tilalle puurakenteisen senioritalon. Senioritalo on tarkoitus saada valmiiksi, ennen kuin Porissa järjestettävät asuntomessut alkavat ensi kesänä.

Katso video purkutöistä alta:

 


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Täysin järjetöntä touhua purkaa loistokunnossa oleva rakennus, ja rakentaa kiireellä tilalle nykyaikainen hutiloimalla kasattu homeloukku.Nythän on alkamassa aivan loistava vuodenaika rakentamiselle,varsinkin puutalolle.Ei voi muuta kuin nauraa hölmöläisten toilailuille.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio